yvz5 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 buy menu değiştirince teotun vendorbuydupe si engelleniomu eğer öyleyse şimdiden başlıyım :D[signature][hline]Forever Rock
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hayır sadece serveri kasıo ve bosuna yeni sorunlar cıkarttırıyor.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
yvz5 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hmm o zaman bi fikrin varmı fix konusunda conn deme ama scpden bahsediom[signature][hline]Forever Rock
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yeni sürümü bekle acelen yoksa. var diyorsan eski bir fix vardı google dan bulabilirsin. teot fix diye arayınca geliyor. buraya yazan varmıdır bilmiyorum bari bulam da yazam 5 dk sonra.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
yvz5 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 eyw ya çok iyi olur[signature][hline]Forever Rock
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 [spo1=işte scp]////////////////////////////////////////// // Script Anti Teot - AmountFix e DupeFix // Script, por SoloYo // Ajuste, por Chaves // - Adicionar events e_fix_teot no player. // - Adicionar Stone i_amountfix em um local seguro. // - Configurar na funcao f_onserver_save o UID da stone adicionada. // - Alterar o arquivo speakshopkeep.scp ////////////////////////////////////////// // Events ////////////////////////////////////////// [EVENTS e_fix_teot] ON=@Login f_amountfix ON=@Logout f_amountfix ON=@Death f_amountfix ON=@ItemClick f_amountfix_item ON=@ItemDClick f_amountfix_item ON=@ItemEquip f_amountfix_item ON=@ItemPickup_Pack f_amountfix_item ////////////////////////////////////////// // Funcoes ////////////////////////////////////////// [FUNCTION f_amountfix_item] IF ( <= 0) || (=t_teot_fix) SERV.LOG TEOT AMOUNTFIX: acct='', char='', uid='' (). f_amountfix ACT.REMOVE RETURN 1 ENDIF RETURN 0 [FUNCTION f_dupefix] FORCONT () IF (==t_container) IF () SERV.LOG TEOT DUPE FIX: acct='', char='', uid='' (). attr = 090 amount = 1 type = t_teot_fix ENDIF ENDIF ENDFOR WHILE () SERV.LOG Item removido FINDLAYER.27.FINDTYPE.t_teot_fix.REMOVE ENDWHILE RETURN 0 [FUNCTION f_amountfix] FORCONT 0 IF ( <= 0) SERV.LOG TEOT DUPE FIX: acct='', char='', uid='' (). attr = 090 amount = 1 type = t_teot_fix ENDIF ENDFOR WHILE () SERV.LOG Item removido FINDLAYER.21.FINDTYPE.t_teot_fix.REMOVE ENDWHILE RETURN 0 [TYPEDEF t_teot_fix] ON=@DCLICK SRC.SAY Sou bugger! RETURN 1 ////////////////////////////////////////// // Item ////////////////////////////////////////// [ITEMDEF i_amountfix] ID=0ed6 NAME=Amount Fix TYPE=T_SCRIPT ON=@CREATE ATTR=0b0 ON=@TIMER IF ( == 0) VAR.SAVE=1 SERV.ALLCLIENTS f_amountfix SERV.SAVE RETURN 1 ENDIF RETURN 1 ////////////////////////////////////////// // sphere_serv_triggers.scp ////////////////////////////////////////// [FUNCTION f_onserver_start] VAR.SAVE = 0 [FUNCTION f_onserver_save] IF ( == 1) // Save pelo console, ignora verificacao. SERV.LOG "save is forced" RETURN 0 ENDIF IF ( == 1) SERV.LOG "save is normal" VAR.SAVE=0 RETURN 0 ENDIF SERV.UID.(AQUI VAI UID).TIMER=5 RETURN 1 ////////////////////////////////////////// // speakshopkeep.scp ////////////////////////////////////////// ON=*sell* ON=*thou*purchase* ON=*you*purchase* ON=*you*buy* ON=*I*sale* SRC.f_amountfix ON=*buy* ON=*supplies* ON=*wares* SRC.f_amountfix f_dupefix [EOF][/spo] bu script i brasil forumlarından aldım. Kurulum : spheretables.scp den player login bölümüne src.events +e_fix_teot eklemek ismi /// içinde verilen scpleride yerine koymak. Not : nekadar calısır bilmem denemekte yarar vardır. +not : elle save almayı kapatıyor. serv.save 1 yada otomatik save de sorun yok. [signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım [Bu mesaj Patonojen tarafından 19 Haziran 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
yvz5 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bide galiba bank a açık kalıyodu bide yanındakşinin bankasını falan açıodun öyle bişeyler warmı teotda[signature][hline]Forever Rock
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 teot kullanmadım bu sebeble bilmiyorum işin aslı 6 aydır uo da oynamıyorum. Dediğin sorunlarıda kolay fixlersin. banka acmak için *bank* ı iptal eder. .banka die bi komut koyarsin.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Patonojen madem uzun zamandır oynamıyorsun + teot'u denemedin yanlış bilgi verme. Bu fix ile bir yere kadar fixleyebilirsiniz daha sonrasına müdahele etmeniz biraz zor. Menüler yaparsan teot vendorbuydupe özelliğine kesinlikle çözüm bulmuş olursunuz. Sunucuyu kasması ise doğaldır.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Patonojen, 19 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: hayır sadece serveri kasıo ve bosuna yeni sorunlar cıkarttırıyor. Şaşırdınmı sen ? Teotun bundan başka güvenli çözümümü var ? Kasmaması için taglerle dialog yaparsanız sorun kalmaz.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp [Bu mesaj Kronos tarafından 20 Haziran 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: ultrAslan, 20 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Patonojen madem uzun zamandır oynamıyorsun + teot'u denemedin yanlış bilgi verme. Pardon uyuz musunuz? O hiç olmassa yardım etmeye çalışıyor. Senin gibi açılan her topiğe ... atmıyor... İyice çığrından çıktı bu üye alımları...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sakin Olun Beyler!... Buy Dialogları Bence Gereksiz Ha Teotu Engelliyor Mu Evet Engelliyor Ama Serverı Boşuna KAsıyor Yeni Versionda Teot Fixlenmiş Halde Olucak Bence YEni Versionu Bekle Ben Öğle YApıyorum[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o=
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Üye alımlarına laf atana bak hele! Adam yalnış bilgi veriyor düzelttik hatasını arada sazanın tekide atlamış tövbe yarabbim. Yeni versiyon engelliyor olabilir fakat eğer ortada açık bir sunucu var ise oyuncuları bekletmenin anlamı yok en azından menü yaparak idare etmelisin.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Verilen script yanlızca vendorhack olayını fixliyor.Yani amounT'u kontrol ettiriyor. vendorbuydupe olay şu mesela sen vendora item satmasını engelleyebilirsin bu olayla item alırken parasını veriyor zaten ama 5 tane tava satıyosa vendor 25 tanede alabiliyosun parasını veriyor ama vendora içinde item olan bir çanta sattırdığında ve 20gp ye 100 tane aldığında olay büyüyor tabi. :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ya öle yapicaniza Bir vendor alsin satmasin diger vendor satsin almasin Böle yapin daha iyi ya. Biz Bu Sell vendor İle Buy vendor diyoz. Fikir=Diemaster [Bu mesaj wolcano tarafından 20 Haziran 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanadu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: wolcano, 20 Haziran 2005 11:15 tarihinde demiş ki: Ya öle yapicaniza Bir vendor alsin satmasin diger vendor satsin almasin Böle yapin daha iyi ya. Biz Bu Sell vendor İle Buy vendor diyoz. Fikir=Diemaster [Bu mesaj wolcano tarafından 20 Haziran 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Farklı Bir Bakış Açısı...
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben teotu ilk gördüğümde bunu düşünmüş fakat alışılmışın dışında oldugu için vazgeçmişdim.[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
serberius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben Buy menusu ile birlikte ıtem satan butun vendorları degıstırdım kendı yaptıgım vendorları(magery,provisioner,bs,taılor,carpent,..vs)kullanıorum.Buy komutu yerıne cıft tıklayınca menu acılıor ve teota bu sekılde engel olabılıoruz + kasılma olayında fazla bır sorun olmuor II.versionu cıkana kadar tavsıye ederım.. [Bu mesaj serberius tarafından 20 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj serberius tarafından 20 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 YA buy menu felanda ben bir ornegine Ol.mpus serverında rastladım.Ki ben Robert her zaman desteklerim cok iyi scpleri war ve orjinal yazıo adam tek kullandıgı zebulayı taban almasi.(Tolga kayboldun ortadan yawss)NEyse sadede gelim kardes buy menu rezalet default enuyu kullanın ya fixi baska yollarla arayın buy enu default bence daha gusel.YAni benim dusuncem bu iice uo benligini yitirio hersey degisti tabi gelişmek gusel bişe ama anılar hatıralar..[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion bab The K33nk[b]
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kronos da hangi acc iyle gircek şaşırdı bi mike bi kronos biriyle girip msg yazıp sonra diyeriyle girip destek veriyo :) :) [Bu mesaj Dorian tarafından 20 Haziran 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Patonojen, 19 Haziran 2005 22:17 tarihinde demiş ki: banka acmak için *bank* ı iptal eder. .banka die bi komut koyarsin. bu bişeyi değiştirmez. bankanın açılması yeter teot için. zaten .bank ile on=*bank* arasında hiç bi fark olmucaktır.
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben bisi demiyorum sadece kendi accountunla girip msg yazıp sonra fake accountunla gelip destek verince gozume ilişti yazıveriyim dedim
taz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Mike, 20 Haziran 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Sen hala eski devirlerde kalmışın genç. Git hoşgeldinize post kas gel. Senin gibi fake lerle uraşıcak taakatim kalmadı daha. ya wogen sen de baydın ya madem uraşçak halin kalmadı cevap yazma ayak yapma burda
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 taz olay o da değil kendi fake kullanıp gelip laf atiyo :)
Loe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yukarda yazılanları okumadım. başlığa göre bir şeyler söyliyim menü yaparken sakın bütün itemleri tek tek tanımlamayın sonra vendorda satılması için item ekleyemezsiniz. biraz revision biraz mantık derken çözersiniz olayı :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar