black_angel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bugün yağmur yağıyor,sen gittin.yağmur snin için yağıyor sanki dünya ağlıyor ayrıldık diye. ben üzgünmüşüm,hatırlamıyorum mutluluğu şu anda... sen gittin bizden çok uzağa... ilk geldiğinde çok yalnızdın konuşamıyordun hiçkimseyle.. geldiğimde yanına yüzün gülmüştü şimdi yoksun.gittin bizden çok uzağa,hiç görüşmemek üzere,başka diyarlara... uçak havalandı; el salladım sana belki gördün ve sende el salladın karşılık olarak belki görmedin, gözümde yaşlarımla ben orda dururken.... bir aşktı belki bizimki , belki sadece elektriklenme... ama tek bildiğim, uçağa bindiğin anda gözlerimin yaşlarla dolduğu.....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ne demek bu anlayamadım benim ingilizcem yok ben fransızım türkçem bile zayıf....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Nukem_Verite, 19 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: My name is Mahir , I kiss you.. yaww öpme islerini yeni gelenler bölümünde yapsak keske :P bu arada mektup güzelmis :)[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yazı güzel, manalı olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 teşekkür ederim arkadaslar ama ordaki imla hatalarımı arkadaşım baya bir düzeltti....:)[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MiLLeR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi yazmayın böle seyler cok koyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar