gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Lise son a geçtm ve kabatas erkek te okuyorum.Besiktas veya bakırköy de bi dersaneye gitçm.Bi akıl fikir werin ltfn abiler ablalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla ben ugura gıdıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fem iyi gaz veriyor ama iyi sınıfa düşmen lazım iyi sınıfa iyi hoca verirler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ewt fem i tavsıe ederim ama ilk 5 sınıftan brıne grebılırsen....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence lise 2 de bi dershaneye gittiysen ona dewam et..eger gitmediysen ben femi öneririm.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fem e git karşı binadaki kızları fln dikizlersiniz,yoldan geçenlere tebeşir fln atarsınız,bunları görüyorduk zamanında,ne kadar ii olursa olsun kolay kolay gidilecek bir dersane değil fdd gittim eğer final sınıfına girersen ii git ama diğer sınıfları takan yok mef adı var eskiden beri ama iş yok fen bilimleri sayısalsan ve iyiysen birebir iş sende biter çalışırsan heryer ilgi gösterir,yardımcı olur..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne femi yaa femin müridiysen:) yada o şekil de davranırsan hocalarla aran ii oluo o zman işine gelio. yok yurtta kal yok ramazanda iftara hocanın evine gidelim bide yurttakileri sabahın köründe kaldırıp karşıda bi camiye ( adını unuttum anadolu yakasındakiler için konuşuom) namazagötürüolar .yaa sana ne benim namazımdan ben öss yemi hazırlanıom yoksa öbür tarafa mı istersem ben namaz kılarımı yada kılmam femi ve ordaki hocaları( öğretmen deil zati tam hoca) ne ilgilendiriki yok sonra öğrencinin ailesi nasılmış die evlere ziyaret maksat bakalım bunun ailesi biizm kafadanmı öleyse aileyi kafalarız abi yaparız coçuğuda bize katılır hesapları mesela derslerde bişi oluo hemen oalyı dine çekmek çakırmadan mesaj wermek amacındalar örneğin biyoloji dersi çok değişik insanın aklının mantığını almadığı şeyler var yok hemen bak allah nasıda yaratmış yok şöle yok böle sadece bi hocada da deil çoğunda bu davranış var yaa hoca bende inaniorum ama 2de 1 bu konuya dokundurma yapmasan olmazmı??? ve daha çok şeylerrr feme gittim ben ve gözlemlerimden bir kaçıı orya gideceğime ewde kendim çalışsam daha iidir diorum şimdi önerim abi illa markalı dershane olsun deme bence araştırma yap bazı dershaneler war öğrenci sayısı az vede reklam yapmaları için başarılı olmak istiorlar orda az öğrenci olmanın verdiği sanşla hocayla birebir daha fazla ders çalışma imkanı verio vede hocalar seni daha ii tanıo neyi yapıp neyi yapamadığını daha ii bilio ama böle dershanelerde hocalara referansda almak lasım mesela iidr güseldir derlerse bi bak bakalım nerden mezun falan hocalar buda bence önemli nese çok uzattım işalalh kazasız belasız atlatırsın öss yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben final dergileri dersanelerinden memnundum, ama izmirdeyim ben bilmiyorum ordakileri.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fem dışında neye gidersen git çok fark etmiyo ya ben zamanında mef teydim kazandım yani sen çalıştıktan sonra hepsi aynı gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 @hoccemama: gelmek istemiyorum demeyi denedin mi? ben bir tek yurda gitmiştim, fem deyken, oda kendi salaklığım yüzünden, gerçi ders çalıştım vs. ama yurt 5 yıldızlı değildi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 forgiver sözüm sana :D ben yazdıklarım başıma geldi ama tabikide reddettim yurttada kalmadım (kalmadıysan neden biliosun yada yapmadıysan nerden biliosun demeyin sakın) ama arkadaşlarım kaldı vede şahit olduğum şeyler var zaten benide kafalamaya çalıştılar ama dediklerini yapmadığım için bana tek zararı hocaların benimle ilgilenmemesi danışman hocamdan ders çalıştırmasını istediğim halde benimle ilgilenmemsi zaten önce kendi kafalrındaki öğrencilerle ilgileniolar zaman kalırsada ben derslerimle ilgilenmesi( zaten diğerlerinden pek vakit kalmıo bana) olay bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çalışan adam a önem veriyolar fem de, ben de gittim bunu gördüm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nese vala bende çalıştım kazandım fem dende hiç ama heç katkı görmedimmm dieceklerim bu kadardır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Feme bu sene gittim, en kalite hocalar orda ama dersler çok şekilsiz, plan program yok, dersane havası yok, motivasyon sağlayamadım.Birey le flört ediyorum (fem de Fem 1 dim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar