Lentisel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Evet arkadaşlar 100. sayfayada ulaştık daha durmayız bi 100 daha yaparız :tebrikz:[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Eski acc'ımla girmiştim bakarken gördüm, unuttum acc değiştirmeyi onunla açtım topic'i :)[signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 21 Haziran 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yaparızzzzzzzzzz[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gothic Angel 1000 mesaja ulaşıp madalya almaya calıstıgını biliyorum 999.cu mesajında ban yiycegini biliyonmu :D bıktık artık post kasmandan[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 harbi yaw baktımda kısa sürede iyi mesaj atmış helal :D :tebrikz:[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar