Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soslu Sucuk Ekmek Tutorial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında buna çeşitli sos tarifleri eklenebilir...
Tereyağ + Toz Biber + Biraz pul biber = Acı Sos a.k.a. Mantı Sosu
Tereyağ + Kekik + Toz Biber = Salsa Sos ( :lol: )
diye sürebilir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Mesaj tarihi:
anarşik sucuktan yemek olmaz[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Daha ayrıntılı bir tarif bu hususta (denizden çıkmak bilmeyenlerdenseniz , çıkıpta doymak bilmeyenlerdenseniz...)
Önce sucuklar anlatılandaki gibi hazırlanır. Sonra ekmekler banılır yanlız ekmekler yarım ekmeğin enine sandviç gibim ayrılması sonucu oluşturulur. Sucuklar ekmeğe konulur. Ama doymak bilmediğimiz için içine yassı doğranmış domates koyulur. Son hamle olarak ta kaşar peynir kızartılır ve o da içine koyulur. Yanlız dikkat kaşar peynir external kızartılacak... İşte bu halde hayvan gibi yenilir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Mesaj tarihi:
yemek tarifi topicleri yasaklansın bütüngün makarnadan başka yemek bulamıyanlar var[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
ahahah böle kaçırırlar iştahınızı

abi sucukla muz da yenilebilir?!?!?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 20 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
yemek tarifi topicleri yasaklansın bütüngün makarnadan başka yemek bulamıyanlar var

burda makarnadan baska bisey bulamıyanlar olur mu sence? olabilir mi ? olabilir:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 20 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
öağğ,kusuvercem şimdi.ne çukulatayla yemesi kardeşim!

tuvalete koştur sen :-p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
denedim anneme soledim aynen yapti ve AMAN TANRIM SUPER BİRSEY BUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.

KO
-----
Name:Anelor
Clan:Immortal_Spawns
Class:Assasin
Lvl:4x
Np:600
  • Yeni Oluştur...