Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

değisiklik_aynadaki yenilik

dunno

Öne çıkan mesajlar

deisiklikler yapicam yarin kendimde.... buyuk ve kalıcı degisiklikler... heyecanlı ve meraklı bu genc ruh... hazırlık yapıyorum simdi.... temizlenmem toplanmam lazım ama ondan once kendimi hazırlıyorum degisiklige... baktıgımda aynaya farklı olucak bundan boyle gordugum insan... hazirlanmalıyım ve alısmalıyım bu yüzden.... bana casaret ve basari, güc dilein patiler.

[Bu mesaj dunno tarafından 21 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten nasıl bi deişiklik?? sakallarını keseceksen veya saçını, uzuyo onlar :P[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!

[Bu mesaj Desolator tarafından 21 Haziran 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Desolator tarafından 21 Haziran 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dunno, 21 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki:bana casaret ve basari, güc dilein patiler.

Ok.. Casaret ve basari, güc seninle olsun.

Umuyorum yardımcı olmuştur...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

saolun varolun.... sac akne felan diil ya ameliat olio dunno.... ama guzel bisi yani korkucak bisi diil... yne de ilk defa ameliat olicak... deneyim kazaniyoruz yaşaya yaşaya... birazdan iur ve dinlenir yarin icin... enerji toplamak gerek...
paticiklerin yere bassın patü...
Sosyal ağlarda paylaş

sdfkj bune ya kendimizi değiştirmek lazımdır.Hani bi laf vardırya Ot geldin bok gitcen öyle değil işte.Değişmen lazım.Her insanın değişmesi lazım.Özenerek yada normal, her şekilde insan değişiyor ve değişmek zorundadır.Ben mesela saçlarımdan başlıyorum bu işe (hani pantenin varya değişmeye sacınızdan başlayın, hah ondan işte)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan

[Bu mesaj Erutan tarafından 21 Haziran 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...