tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 zlatan ibrahimoviç hakkındaki düşünceniz..en çok gözüme batan ve hayranı olduğum forvet avrupada.ronaldo,henry,şimdide bu eleman.kafa toplarına hakim,bilekleri de okadar ii iş yapıo..çok çalışırsa müthiş bi yıldız daha izleyebiliriz..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o adam juve'de harcanıo tabi başka bi takma gitmişte olablr pek bilmiom zlatan ajaxta klacktı ajaxı avrupada buyutucekti juvede cogu zaman yedek aklıo bi alman yada ing. takmında cok buyuk işler yapar[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: [Bu mesaj hellspe tarafından 21 Haziran 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu sezonun 2. yarısı yada gelecek sezon kesin Fenerbahçe'ye gelicek..[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ajax'ta bi gol attı juve2ye transfer oldu =P bende cok severim kendisini..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 juve de oynayan herkes gibi o da bi ekol.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: bu sezonun 2. yarısı yada gelecek sezon kesin Fenerbahçe'ye gelicek.. :) sadece güldüm fazlasına gerek y0k :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Allah zihin açıklığı versin dielim geçelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: bu sezonun 2. yarısı yada gelecek sezon kesin Fenerbahçe'ye gelicek.. abi yine başlma şu fantazilere oturup alıcamya zlatan fenerimi gelir allasen[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: hellspe, 21 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki: o adam juve'de harcanıo tabi başka bi takma gitmişte olablr pek bilmiom zlatan ajaxta klacktı ajaxı avrupada buyutucekti juvede cogu zaman yedek aklıo bi alman yada ing. takmında cok buyuk işler yapar Adam ilk 11de nasıl harcanıyor merak ettim.. Bi kez bile yedekte başlamadı hiçbir maça..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kendisine cok güwenen,ukala birisi diye okumustum goal de..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: bu sezonun 2. yarısı yada gelecek sezon kesin Fenerbahçe'ye gelicek.. hmm..belki bi 10 sene sonra 35-36 yaşında..[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya o mandoo fb yi dunyanın merkezi zannediyo aman deymeyin sewinsin gariban zlatan tabi iii yani ....[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: bu sezonun 2. yarısı yada gelecek sezon kesin Fenerbahçe'ye gelicek.. Peki biz sizi ararız :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende bi videosu vardı derlenmiş hakkaten çok iyi bilekleri[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 boyuna göre mükemmel bi teknigi war..italya ya topukla attıgı golü bence unutulmazlar arasında.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar