SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hangisi ?[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assasian Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 rogue ikiye ayrılır: archer sin olarak yani rogue ile sin i karsılastırmassın.heralde anlatabildim[signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Rogue=Assasin :) Sanirim archer mi daha saglam assasinmi demek istedin[signature][hline]Biander Runninghun Master Artisan-Master Droid Engineer @ Exlipse Ecre Flylighter Novice Gunfighter-Master Medic - Novice Combat Medic @ Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ıtem duzmus ıse ben ce sın dah sağlamdır ama zevk meselsı de oyunda tumserverlara bak ılk 3 te hep sınler coğunluktadır yanı dah gucludur bnm gorusum bu ustalara da bı sor cvp versınler[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Adamın archer vardı, sin verdiler onu aldı. Yani "bırak o elindekini gel bunu al dediler" o da seve seve aldı :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Çok pisliksin Kakşi ya... Şimdi burda kız arkadaşlarımız olmasa ben sana bişey derdim ama neyse dua et sen.... ;) Sana ben bişey verirdim bir daha bırakmak istemezdin :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kım kıme ne verırse versın bı sın herzaman sağlam ıse tabıı herkesın elıne verır:D ne verır demeyın bı demt gul:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Aldıktan sonra her şekil verir :D Karışmam walla muhahaha[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: KaKsi, 21 Haziran 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Aldıktan sonra her şekil verir :D Karışmam walla muhahaha Kakşi arenaya gelsene sen benle bi kim kimin eline veriyo görelim.... ;)[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Önce elindekini bırak ezik :D:D:D:D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: KaKsi, 21 Haziran 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Önce elindekini bırak ezik :D:D:D:D Kakşi gel de görelim kimin ezik oldunu gelsene diğer char da uyar aslanım sen gel yeterki Kasar hood seni :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kaksı senı harcar hıc damage veremeden yatrsın emın ol shadow hunter bu ya nasıkaçıcan? stelh mı dıcen lupı var adamda zor olur kaçmn[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Tribula_IV_, 21 Haziran 2005 13:44 tarihinde demiş ki: kaksı senı harcar hıc damage veremeden yatrsın emın ol shadow hunter bu ya nasıkaçıcan? stelh mı dıcen lupı var adamda zor olur kaçmn Ya ertan buna fazla enerji tüketmem emin ol 1 tane spake bi tane de cut yeter buna :D Nasıl olsa ezik eziktir dimi ama :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 O annamaz ki olm nerden vurduumu...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: KaKsi, 21 Haziran 2005 13:46 tarihinde demiş ki: O annamaz ki olm nerden vurduumu... Fazla güveniyosun kendine Kakşi... unutmaki seni indiren elemanı indirdim haberin olsun hemde 48 lvl rogue ile :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ehuhehe teke tek te kapısın bakalım kım alıo hatta oyuna gırdığımde arrow talıa yı cekıım kafaya da dagger dfns cekıım ıkınızı de alıım:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ertan sus olm sende ezikleşme :D Bak içerden ezik magele "chilliyorum...chilledim" diye inliyo :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Tribula_IV_, 21 Haziran 2005 13:48 tarihinde demiş ki: ehuhehe teke tek te kapısın bakalım kım alıo hatta oyuna gırdığımde arrow talıa yı cekıım kafaya da dagger dfns cekıım ıkınızı de alıım:D Ertan sen deil abi bana kafa tutan Kakşi... bunun da sonu FAUN_GIRL gibi olacak :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kimler geldi, Kimler geçti bu arenadan hiç birisi Kakşi kadar ezik deildi :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hepinizin eline +9/60 raptor veririm dellendirmeyin lan beni[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gothic sen hala madalya derdinde misin? alda bitsin bu çile bu arada eşit şartlarda archer vs sin , bence archer alır. [signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 21 Haziran 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 la olm bumu iyi omu iyi yeter leaynnn lvl60 + dan sonra güzel itemlerle hepsi iyi a.q tabi paladin rulaz[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHOPAR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Level 43 de assassin var bence gayet güzel. Yalnız skill sayısı az ve doğal olarak aralıklı. Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım...[signature][hline]ID : MagicianShopar (Paper Mage) Server : Xigenon Level : 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar