Cenebaz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Merhaba arkadaşlar, Yeni açtıgımız bir sitemiz var. Cenebaz.com .. Bedava ve sınırsız sms gönderebilirsiniz. Aynı zamandada irc ortamını kullanarak SMS_BOT'umuz sayesindede bu imkanı sağlıyoruz.. wap.cenebaz.com 'kullanarak cep telefonlarınızdanda bedava sms göndermeniz mümkün. Saygılarımızla Cenebaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Sms lerde reklam olmasa kullanırdım belki. Netbulpower daki gibi mesela.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 www.2sms.com :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cenebaz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Merhaba 2sms.com sanırım günlük 20 mesaj veriyoruz bizde böyle bir sınırlama yok. Bunun yanında netbulpower vs vs gibi şeyler bir gsm operatörünün yan kuruluşları.. Biz uğraşlarımızın sonucunda tabiki sitemizin reklamını yapmamız kadar normal bir şey göremiyorum.. Siz istediğiniz servisi kullanabilirsiniz. Cenebaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 e peki nasıl kullanıcaz bunu girdim siteye bi dosya indirdim napıcam bunu?? yoksa gprs den fln mı girmem gerekio yardım etsen daha güsel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cenebaz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Selam, üye oldukdan sonra üye panelindeki sms gönder'e tıklıyorsun mesajını yazıyp numarayı yazıyorsun gönder diyorsun o kadar. Herhangi bir program filan ihtiyac yoktur. Wap için, wap.cenebaz.com girip SMS gönder diyorsun aynı şekide mesajını yazıp gonder diyorsun. Saygılar Cenebaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 mumi şu verdiğin sitede kendi numaramızı nası vericez? ülke kodu felan diyo? haftalık max 10 msg atan biri olduğum için bana gayet yeterli o site :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya bu site çalışıyo mu yoksa bna çalışmıyo gibi mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 biri çalışan üye kabul eden ve çalışacak bi site yazsın ya yirmi mesaj atıp da sora para ödenen efendin mesaja ttın denip de mesaj atılmayan bi site olmasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cenebaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Basit bir üyelikden sonra sınırsız atıyorsunuz kimsede para istemiyor. Cenebaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 /server www.cenebaz.com 7000 /j #cenebaz Sonra girin sms-botun ozeline, atin mesajinizi. Ugrasmayin uyelikle falan :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Aria no larına yollamıyo IRC BOT TCell 536 kod lu numaraları geçersiz sayıyor Ayrıca A1.net de neyin nesi oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bı dosya kaydedıyor ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 icq dan da yollanıyo[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 icq telsime yolluo sadece[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 sewgili cenebaz kardeşim attığım hiçbir msj gitmiyo!!!! bunu nasıl açıklıyacaksın çok merak ediyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 benm mesajlarım da gimemişti sallama bi site olduğunu düşünüyorum sadce tcell e mi atıyıo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 blade kesinlikle haklısın sallama bi site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya su siralar calisan duzgun bi serveis yk mu ? 2sms.com da tr yi banlamislar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadasım cenebaz.com bikere acmıo bilem.Ya biri bana bi site soleyebilirmi turklcelle bedava msg atabilicegim.Ama turkcell.com haricinde[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya cenebaz bu site gerçekten sallama bi site galiba arkadaşlara +1[signature][hline]This day we fight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sitenin akibetini anlamak zor degil bunu neden bu kadar buyuttunuz ki sizce bu topic neden acildi ?[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 "topiği açan o biz devamını nie getirioz?"dicektin:D[signature][hline]This day we fight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aşağılarda bi yerde cumhurun programı vardı ... 20 dk bir msj atabiliyorsunuz onla ama reklamlı.. cellebrum.com a üye olup atabilirsiniz 6-8 msj[signature][hline]http://www.turktekno.net Siteye Yönetici Alınacaktır. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne zamanki konuyu uplami$ arkada$ lol[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar