Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınırsız bedava SMS gönderebilirsiniz. Cenebaz.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

Yeni açtıgımız bir sitemiz var. Cenebaz.com .. Bedava ve sınırsız sms gönderebilirsiniz. Aynı zamandada irc ortamını kullanarak SMS_BOT'umuz sayesindede bu imkanı sağlıyoruz..

wap.cenebaz.com 'kullanarak cep telefonlarınızdanda bedava sms göndermeniz mümkün.

Saygılarımızla
Cenebaz.com
Mesaj tarihi:
Sms lerde reklam olmasa kullanırdım belki. Netbulpower daki gibi mesela.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Merhaba 2sms.com sanırım günlük 20 mesaj veriyoruz bizde böyle bir sınırlama yok.

Bunun yanında netbulpower vs vs gibi şeyler bir gsm operatörünün yan kuruluşları.. Biz uğraşlarımızın sonucunda tabiki sitemizin reklamını yapmamız kadar normal bir şey göremiyorum.. Siz istediğiniz servisi kullanabilirsiniz.

Cenebaz
Mesaj tarihi:
Selam, üye oldukdan sonra üye panelindeki sms gönder'e tıklıyorsun mesajını yazıyp numarayı yazıyorsun gönder diyorsun o kadar. Herhangi bir program filan ihtiyac yoktur.

Wap için, wap.cenebaz.com girip SMS gönder diyorsun aynı şekide mesajını yazıp gonder diyorsun.

Saygılar
Cenebaz
Mesaj tarihi:
mumi şu verdiğin sitede kendi numaramızı nası vericez? ülke kodu felan diyo?
haftalık max 10 msg atan biri olduğum için bana gayet yeterli o site :)
Mesaj tarihi:
bı dosya kaydedıyor ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
icq dan da yollanıyo[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadasım cenebaz.com bikere acmıo bilem.Ya biri bana bi site soleyebilirmi turklcelle bedava msg atabilicegim.Ama turkcell.com haricinde[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...