Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 alt char olarak bir warrior yaptım ve talentları hep fury'ye verdim grind olayı daha hızlı oluyor diye ve enrage, flurry gibi güzel şeyler var diye. levelım şu an 33 ve 22 tp var fury treede. flurry alabilmek için 3 tane daha vermem gerekiyor ama neye versem karar veremedim. şu anki fury talentlarım şöyle; Cruelty 5/5 Imp. Demo. Shout 5/5 Piercing Howl 1/1 Imp. Battle Shout 5/5 Enrage 5/5 Death Wish 1/1 kalan 3 tane için yardım lazım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 21 Haziran 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende ilk furry denedim daha kolay kasılır diye ama öyle değilmiş Arms la çok daha güzel kasılıyor tavsiye ederim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar