dunno Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 beni de bi zamanlar erkek arkadasim ruyasinda gormus ben kotu bi cadi miymisim ne... ona ben seni kandiriyorum aslinda sadece egleniyorum senle tarzi sozler solemisim hahkaha atmisim falan... ertesi gun cocuk korka korka anlatmisti... ilgincti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 another kind of wet dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 valla ben öretmenm kızına aşık oldum ama soyleyemiyorum...bilmiyorm son gunlerde cok itici oldu...[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Alexi_Septimus, 19 Haziran 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Ilginç, yılan hikayesiyle tarihleri de tutuyor bak. n'alaka locik :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bende rüyamda gördüğüm aksakallı dedeye aşık oldum =( =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Lopeth, 20 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: bende rüyamda gördüğüm aksakallı dedeye aşık oldum =( =( *Kopar*[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c-urLs Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: tashmoo, 19 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki: sole bi taktik weriyim; sabah kalkmadan once "bi 5 dk daha " diyip bi kac kere ertelersinizzya en cok orda ruya gorulur cunku cok hafif uykulardir wede kendinizi uyumamaya sartlandirirsiniz "gec kalcam" diye o yuzden hafif olur o uykular.o aralarda dene rüya gormeyi yada en basitinden gece "kiçin açik" yat :D eheuhe bildiğim kadarıyla bu yanlış ya da bu sene hazırladığım proje yanlış ehehe :P. rem tam dinlenmenin sonunda olur, prefrontal korteks, uykunun bilinçsiz aşamalarında (1-2-3) dinlenir, algılamanın açıldığı rüya haline (rem) gelindiğinde prefrontal korteks tekrar aktif hale gelir ve seri rüyalar görülmeye başlanır. hatırlanan rüyalar ise bildiğim kadarıyla görme esnasında uyanılanlar, bu uyanıklıklar da genelde hatırlanmayabilir herneyse.. o hafif uykuda rüya görülebileceğini sanmıyorum ama ben, çünkü bir kere uyanıldı mı uykuya aşama aşama baştan başlanılır, ki sabah geç kalma korkusu olanlarda da yarı uyanıklık durumu filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günün 20 saati uyuyomuş dimi :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 21 Haziran 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hormondur hormon geçer yakında[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eheh.:d:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yaw bunun için mi up lıyosun 8 9 aylık topiği. azcık akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kurt var benim kıçımda eski topicleri uplamadan duramam:DC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hmmm.. bak delikanli.. 3 vakte kadar kismetin acilacak. bu kizla evleneceksinn evinin kadini olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar