b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne güzel bugün içmemiştim dışarı çıktım bakkala girdim o da ne pepsi blue ne de güzel bakıor bana hemen kaptım bi tane ve içtim...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tüh kardeşim, tutamadın kendini..Bakmicaksın, baksan da görmeyeceksin o kolaları!! Görmemezlikten geleceksin... Bak ben suya sarılmış durumdayım. Kurtulmaya çalışıyorum. :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti [Bu mesaj kabataslak tarafından 21 Haziran 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar