Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'de Surpriz Gelişme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CHP'den ihraç edilen Mustafa Sarıgül, mahkeme kararıyla partiye geri döndü[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
ya öyle tabide şimdi adamı asıl atış sebepleri yolsuzluktu. yolsuzluktanda bise çıkmayınca herhalde mahkeme geri iadesine karar verdi. bidebu isler biraz derin isler gibi gozukuyo.
Mesaj tarihi:
abi varya daha bu sabah arkadaşa msn de dedimki..gelecek seçimlerde Akp büyük bir yenilgiye uğrayacak her şey Chpye kaldı artık...ve şimdi Sarıgül haberi geliyor...Amerika ya tapmak lazım adamlar işi biliyorlar...bizim Akp nin düşüsünü fark etmemiz gibi onlarda fark ettiler tabi... kaçarmı...eğer gazeteler bu olayı 2 günden fazla gündemde tutarlarsa akp yükselişe geçer off...[signature][hline]Yaş kaç bacım?
Mesaj tarihi:
yuh ya forgiver baska topiğe hadi ya :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
nası yani akp için topic açılsa ilk gelcek postlardan biri değil mi o

kısaca: bu tip topiclerin açılması istenmiyor diye biliyorum, online bir yetkili gelincede kitleniyor o açıdan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 21 Haziran 2005 04:54 tarihinde demiş ki:

ne konuşması? kişi ve kurumlara hakaret etmekten öteye gidememiş ki koca konu başlığı?

ondan sonra konu kitlenince kedi konu kitliyor, üye banlayınca kedi üye banlıyor oluyor. koca harflerle yazılı forum kurallarında. "kişi, kurum, grup vb oluşumlara hakaret, küfür vb. yaklaşımları hoş karşılamıyoruz" şeklinde. hayır oturup ciddi ciddi tartışabilseniz gam yemicem, konuşamıyorsunuz işte bu tür konuları, tek yapılan "ona kafam girsin buna kafam girsin" demekten ibaret.

bi baştan aşağı okuyun şu konuyu, biri kola şişesi girsin demiş, digeri playboy girsin demiş, bir digeriniz türkiyeyi yönetenlere angut demiş. bu konu var olmayı hakediyor mu bu şimdi bu sitede?

etik degerler bir yana, biri suç duyurusunda bulunsa, ve bizden teknik biligler istense direk çıkartıp vereceğiz, bu yaşta başınıza bela alacaksınız. olmaz ya piyango size çıkar, o zaman ne yapacaksınız?

kitliyorum bu konuyuda, açmayın işte, internet üzerinde koşulabilmek için 5 gömlek büyük bu tür konular.

ne kadar dogru aslında konusmasını bilsek kimse kitlemez ama konusmayi bilmiyoruz. niye konusamıyalımki. allaha şükür akıllı insanlarız ama biraz sabırlı mantıklı ve hosgorulu konussak tahammül edebilsek bazı seylere daha guzel olur bence.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herşey dalga geçmemekte bitio bunlar ciddi önemli konular biraz hassas yaklasıp mantıklı hareket edlirse bu konu hi. bozuntuya uğramadan 10 sayfa bile konusulur ama dalga geçmeyin yeter...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
geçenlerde hürriyetde bir yazı çıkmıştı, tayyip erdoğanın siirt seçimlerinde seçilebilmesi için deniz baykalla anlaşma yapmak için gittikleri yemek hakkında.

yorumlar size kalmış..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
akp sanki bi daha ki seçimlerde seçilemicek gibi, tv ve gazetelerde bazen onlara oy verenlerle röportaj yapıolar, coğu kişi vermeyeceğim fln diyo[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
belli olmaz, sonuçta onların da kendilerine göre çok güvendikleri "kaleleri" var. ama bu seçimlerde aldığı kadar oy alır mı o muallakta. şahsen ben başında deniz baykal olan chp'ye oy vermektense boş oy atmayı düşünüyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 21 Haziran 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben geçen sene ismail cem e çok güveniyordum, oy verebilcek olsaydım ona verirdim ama sonradan ytp yi kapatıp başka bi partiye geçti galiba, yazık oldu, düzgün bi adam gibi geliyordu bana, dış işler bakanı iken gayet başarılıydı çünkü[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
Deniz Baykal'a gareziniz nedir?
Bülent Ecevit gibi bir adamın maymun edildiği ülkemizde Deniz Baykal'ın harcanmasına göz yummalıyız..geçen seçimlerde gördük durumu...tüm varoş kesim hürra oy sandıklarına bizim seçimlerde oy kullanmayacağım...Deniz Baykal'a oy vermektense hiç oy vermem diyen insanımız yüzünden ki bu sayı 10 milyor küsürdü sanırım...Akp başımızda...ne olursa olsun Chp ye oy verin...bakın dürüst değil derseniz en azından Akp den dürüst bir aday derim...

ama yinede Deniz Baykal'ı severim.. çok iyi konuşma yapar..ve bana göre şu anki seçenekler içinde en iyisi o....[signature][hline]Yaş kaç bacım?
Mesaj tarihi:
benim tahminin gelecek secimde akp gene iktidar olur ama tabii bu kadar oy alamaz chp de bu kadar alamaz . zira esine az rastlanir bir ornek chp muhalefette bile kendisini yipratabiliyor . ayrica kendi icersinde de hesaplari bitiremedi muhalifler gene toplanmis bir araya gelmis .

esasen ne sosyal demokratim ne chp yi severim ama her fikirden 1 saglam parti lazim ulkeye diye dusunuyorum . dsp ismail cem vs den bir sey olmaz artik . bu nedenle chp kendine ceki duzen versin artik .[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...