eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 CHP'den ihraç edilen Mustafa Sarıgül, mahkeme kararıyla partiye geri döndü[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nasıl yani? haklı olduğu noktalar vardır elbet ama adam nerdeyse ana avrat düz gitmişti yanlış hatırlamıyosam?[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya öyle tabide şimdi adamı asıl atış sebepleri yolsuzluktu. yolsuzluktanda bise çıkmayınca herhalde mahkeme geri iadesine karar verdi. bidebu isler biraz derin isler gibi gozukuyo.
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 (bkz: ban yiyenlerin yeni bir user açarak geri dönmesi)[signature][hline]rtc
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Smoke, 21 Haziran 2005 11:01 tarihinde demiş ki: (bkz: ban yiyenlerin yeni bir user açarak geri dönmesi) link çalışmıyoki!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çalışmasına gerek var mı? mesaj vermeye çalışmış ama "sazanlar için ne yazmışlar abi?"karikatürü gibi oldu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ahahahah. sazan olduk yani haa :-D
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu CHP'de hizip çıkartır adam yine..Bölünür,toplanır..Acıların partisi CHP..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi varya daha bu sabah arkadaşa msn de dedimki..gelecek seçimlerde Akp büyük bir yenilgiye uğrayacak her şey Chpye kaldı artık...ve şimdi Sarıgül haberi geliyor...Amerika ya tapmak lazım adamlar işi biliyorlar...bizim Akp nin düşüsünü fark etmemiz gibi onlarda fark ettiler tabi... kaçarmı...eğer gazeteler bu olayı 2 günden fazla gündemde tutarlarsa akp yükselişe geçer off...[signature][hline]Yaş kaç bacım?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 buyrun bide link[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 chp dinci değilmiydi lol[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yuh ya forgiver baska topiğe hadi ya :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nası yani akp için topic açılsa ilk gelcek postlardan biri değil mi o kısaca: bu tip topiclerin açılması istenmiyor diye biliyorum, online bir yetkili gelincede kitleniyor o açıdan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: karakedi, 21 Haziran 2005 04:54 tarihinde demiş ki: ne konuşması? kişi ve kurumlara hakaret etmekten öteye gidememiş ki koca konu başlığı? ondan sonra konu kitlenince kedi konu kitliyor, üye banlayınca kedi üye banlıyor oluyor. koca harflerle yazılı forum kurallarında. "kişi, kurum, grup vb oluşumlara hakaret, küfür vb. yaklaşımları hoş karşılamıyoruz" şeklinde. hayır oturup ciddi ciddi tartışabilseniz gam yemicem, konuşamıyorsunuz işte bu tür konuları, tek yapılan "ona kafam girsin buna kafam girsin" demekten ibaret. bi baştan aşağı okuyun şu konuyu, biri kola şişesi girsin demiş, digeri playboy girsin demiş, bir digeriniz türkiyeyi yönetenlere angut demiş. bu konu var olmayı hakediyor mu bu şimdi bu sitede? etik degerler bir yana, biri suç duyurusunda bulunsa, ve bizden teknik biligler istense direk çıkartıp vereceğiz, bu yaşta başınıza bela alacaksınız. olmaz ya piyango size çıkar, o zaman ne yapacaksınız? kitliyorum bu konuyuda, açmayın işte, internet üzerinde koşulabilmek için 5 gömlek büyük bu tür konular. ne kadar dogru aslında konusmasını bilsek kimse kitlemez ama konusmayi bilmiyoruz. niye konusamıyalımki. allaha şükür akıllı insanlarız ama biraz sabırlı mantıklı ve hosgorulu konussak tahammül edebilsek bazı seylere daha guzel olur bence. [Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cok dogru sonra siteninde yazanında bası belya girer mirer mazallah[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 herşey dalga geçmemekte bitio bunlar ciddi önemli konular biraz hassas yaklasıp mantıklı hareket edlirse bu konu hi. bozuntuya uğramadan 10 sayfa bile konusulur ama dalga geçmeyin yeter...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iyide biz laf sokmadıkki..mesajımda en ufak bir sataşma yok..[signature][hline]Yaş kaç bacım?
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 geçenlerde hürriyetde bir yazı çıkmıştı, tayyip erdoğanın siirt seçimlerinde seçilebilmesi için deniz baykalla anlaşma yapmak için gittikleri yemek hakkında. yorumlar size kalmış..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 akp sanki bi daha ki seçimlerde seçilemicek gibi, tv ve gazetelerde bazen onlara oy verenlerle röportaj yapıolar, coğu kişi vermeyeceğim fln diyo[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 belli olmaz, sonuçta onların da kendilerine göre çok güvendikleri "kaleleri" var. ama bu seçimlerde aldığı kadar oy alır mı o muallakta. şahsen ben başında deniz baykal olan chp'ye oy vermektense boş oy atmayı düşünüyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 21 Haziran 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben geçen sene ismail cem e çok güveniyordum, oy verebilcek olsaydım ona verirdim ama sonradan ytp yi kapatıp başka bi partiye geçti galiba, yazık oldu, düzgün bi adam gibi geliyordu bana, dış işler bakanı iken gayet başarılıydı çünkü[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Deniz Baykal'a gareziniz nedir? Bülent Ecevit gibi bir adamın maymun edildiği ülkemizde Deniz Baykal'ın harcanmasına göz yummalıyız..geçen seçimlerde gördük durumu...tüm varoş kesim hürra oy sandıklarına bizim seçimlerde oy kullanmayacağım...Deniz Baykal'a oy vermektense hiç oy vermem diyen insanımız yüzünden ki bu sayı 10 milyor küsürdü sanırım...Akp başımızda...ne olursa olsun Chp ye oy verin...bakın dürüst değil derseniz en azından Akp den dürüst bir aday derim... ama yinede Deniz Baykal'ı severim.. çok iyi konuşma yapar..ve bana göre şu anki seçenekler içinde en iyisi o....[signature][hline]Yaş kaç bacım?
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim tahminin gelecek secimde akp gene iktidar olur ama tabii bu kadar oy alamaz chp de bu kadar alamaz . zira esine az rastlanir bir ornek chp muhalefette bile kendisini yipratabiliyor . ayrica kendi icersinde de hesaplari bitiremedi muhalifler gene toplanmis bir araya gelmis . esasen ne sosyal demokratim ne chp yi severim ama her fikirden 1 saglam parti lazim ulkeye diye dusunuyorum . dsp ismail cem vs den bir sey olmaz artik . bu nedenle chp kendine ceki duzen versin artik .[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 simdi acın izleyin trt 3 ü gerçekleri dinleyin...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 21 Haziran 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bitti.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar