Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Kartları :)

Feandreu

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar zamanında bu kartlara baya para bayılmıştık :)
Elinde eğer temiz olarak
Base - Base/2 - Fossil - Jungle - Rocket Team - Gym Challenge - Gym Heroes serisinden kartları olan , Ankara'da oturan ve kartlarını elinden çıkarmak isteyen şahıslar varsa satın alabilirim kartları :) Kolleksiyon amaçlı olduğu için temizlik önemli ve acaba booster pack olarak satan bir yer varmı bu kartları hala Ankara'da ? Sonralardan çıkan zilyon adet seri değilde dediğim gibi bu 7 seri ile ilgileniyorum...[signature][hline]Die or Not Today
Who wants to live in Sanitarium ?
Benimle uçmak ister misin ?
Yavuz Çetin Since 1970 to 2001

Sosyal ağlarda paylaş

dungeon var ankarada satan :) bende seri tamam :P gerçi yenileri yok hep eskiler first edition var 2 tane biri machamp dieri venasuar :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

valla pokemon kartlarına yalnızca 3 milyon vermiş olarak(elimde 500 den fazla kart var) bedava kart almaya hastayımdır...bir köşede dursalarda kartlarını veren arkadaşlardan seve seve almaya hazırım....yok mu kart dağıtan :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

abi satmasanda direk versen :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede aveadan çıkan tarkan kasedi var ilgilenirmisin ?
Arkadaşım şakamısın ? Orjinal diyoruz... Base diyoruz Fossil diyoruz sen gelmiş diyorsun Şam Fıstığı...[signature][hline]Die or Not Today
Who wants to live in Sanitarium ?
Benimle uçmak ister misin ?
Yavuz Çetin Since 1970 to 2001

Sosyal ağlarda paylaş

Hologram olarak : Mewtwo , Ninetales ve Hitmonchan var.

Kartlar tertemiz kaç yıl önce bi heves aldım elimi sürmedim bi kere bile oynanmadı yani.(valla küçücük yaşta tabi ingilizce elkitapçığı okuyup anlayıpta oynayamamıştım şimdi ki gibi ingilizce yoktu malesef ehhe)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

bende 1000 tane fln var kart.hologramda dolu.fakat yazlıkta kalmış.gidince alırım yanıma görüşürüz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...