Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet arkadaşlar zamanında bu kartlara baya para bayılmıştık :) Elinde eğer temiz olarak Base - Base/2 - Fossil - Jungle - Rocket Team - Gym Challenge - Gym Heroes serisinden kartları olan , Ankara'da oturan ve kartlarını elinden çıkarmak isteyen şahıslar varsa satın alabilirim kartları :) Kolleksiyon amaçlı olduğu için temizlik önemli ve acaba booster pack olarak satan bir yer varmı bu kartları hala Ankara'da ? Sonralardan çıkan zilyon adet seri değilde dediğim gibi bu 7 seri ile ilgileniyorum...[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende dolu var da istanbuldayım=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yüksel kırtasiyeye bakmanı öneririm[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 dungeon var ankarada satan :) bende seri tamam :P gerçi yenileri yok hep eskiler first edition var 2 tane biri machamp dieri venasuar :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bana eskileri lazım zaten :) Eğer satıyorsan ilgilenirim :)[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Çok iyi olur :) Up. :=)[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 valla pokemon kartlarına yalnızca 3 milyon vermiş olarak(elimde 500 den fazla kart var) bedava kart almaya hastayımdır...bir köşede dursalarda kartlarını veren arkadaşlardan seve seve almaya hazırım....yok mu kart dağıtan :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 satabilirim elimde bayaaa bi büük deste var :P ve bi kaç tane yeni paketten filanda vardi fiyat bilmiyorum istersen ö.m at :)[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi satmasanda direk versen :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Dungeon veya Yüksele gideceksen. Kesenin ağzını açman lazım. Çünkü orada fiyatlar biraz yukarı çekilmiş durumda. Özellikle Trade yapacaksan dikkatini toplaman lazım yoksa zararlı çıkarsın :D[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Freedom alıyorum eğer Ankara'da isen ve tam 12 kartın adını yazabilirmisin :) Çünkü elimde 12312 tane olan holo kartlar var :)[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende çitosdan çikan pikaçu karti var veriyimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bendede aveadan çıkan tarkan kasedi var ilgilenirmisin ? Arkadaşım şakamısın ? Orjinal diyoruz... Base diyoruz Fossil diyoruz sen gelmiş diyorsun Şam Fıstığı...[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 orjinal felan bahane pikacu pikacudur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben satarım bisuru bisler vr parlak marlak oluodu onlardanda vr msn den veya ozeldn ulas ankaradaym msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne pokemon insanlarsınız atın çöpe gitsin hepsini benim zamanımdada futbolcu kartları vardı hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Benim olayım kolleksiyon b4b4c1m...[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Valla bende ilk çıkan serilerden paketler var : Zap , Blackout ve de Brushfire isimleri. ayrıca en kötü ihtimal hologram kartları satıyım msn : [email protected] buyur gel konuşalım[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hologram olarak : Mewtwo , Ninetales ve Hitmonchan var. Kartlar tertemiz kaç yıl önce bi heves aldım elimi sürmedim bi kere bile oynanmadı yani.(valla küçücük yaşta tabi ingilizce elkitapçığı okuyup anlayıpta oynayamamıştım şimdi ki gibi ingilizce yoktu malesef ehhe)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bende 1000 tane fln var kart.hologramda dolu.fakat yazlıkta kalmış.gidince alırım yanıma görüşürüz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Malesef preconstructed deck'lerin hepsini aldım :) (Lapras diye bir kart kayboldu :))[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mahallede bir elemandan biraz çizilmiş parlak bir Hitmonçen almıştım 25 bin liraya hey gidi günler hey..paso çocukları keklerdik ha...pokemon tasolarına felan gerçek kart değişirdik :D ehauheueha az pij değildik o zamanlar :D[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 elimde bayagi kart var,detayli listesini istersen yollayabilirim icinde hololarda var ayrica turnuva ozel odulu verilen prerelease bir aerodactyl ve pikachu var.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yollarsan sevinirim listeyi... [email protected] //MSN & Mail e-mail adresimizide publish ettik =)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. ot be with you... Görendil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar