Mordre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaslar san andreas oyunundaki hoplayip ziplayan araba ile ilgili bi gorev var oklara gore arabayi hoplatip ziplationuzda bi sey anladiysam arap oliim gorevin adi bu arada Cesar Vialpando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 numpad 4-6-8-2 ordaki yönlere karşılık geliyor yuvarlağın ortasındayken yöne karşılık gelen tuşa basıcaksın[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tuşa abanma..dokun sadece çok hafif.böylece comboları yapabilirsin[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cok zor bi bolum ya basiyorum ya erken dio ya da gec dio nasi geccem su oppositiondaki adami bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben ilk deneyisimde 1680'e 980 yendim adamı :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 2 günde geçtim cıldırcaktım az daha kafayı sıyırrdım orda[signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkım war tek seferde gecti normal yon tuslarıyla yapılabiliyor[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oha ben o kadar basit bi olay görmedim.ilk deneyişimdei wasd ile yapılıo sandım geciktim yapamadım.sora num padla hemen yaptım.yuvarlaga gelince basıcaksın bu kadrmı zor anlamadım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gerçekten kolaydı denmez ama çok da zor deildi. Larry oynayanlar bilir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar