Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kanka (şiir) / Dagger [hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 19 June 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Çokı içten yazmışsın da biraz fazla kafiye için kasmamış mısın??[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet ama duygularını yansıtmış[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kafiye için jiç kasmadım denk geldi[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 way bea olay adama neler yaptırmış hll olsun bende zamanında bi site açıp bu konuda (dagger açtıı topicte var o konu) kimseye anlatamadıklarımı yazmıştım rahatlamıştım :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yosun ben sana yolunu soyledim ya kırmızı hap ya da mavi hap Bu yazılara bile gerek yok o haplarin birinde... ;) Yazıya gelince takdir edilesi bir kavram cıkmıs ortaya gercekten guzel...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 çok güzel çok içten bir yazı yüreğine sağlık daggerım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Soulbringer, 20 June 2003 03:41 tarihinde demiş ki: Yosun ben sana yolunu soyledim ya kırmızı hap ya da mavi hap Bu yazılara bile gerek yok o haplarin birinde... ;) Yazıya gelince takdir edilesi bir kavram cıkmıs ortaya gercekten guzel...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Morph abide kırmızısından kalmamış bi eczacı arkadaşa söledi yurt dışından kaçak getiricek bu haftasonu onu bekliyorum[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Duygularını çok iyi anlatmış. Bilgisayarımın başından Dagger ı kutluyorum[hline] HH HH RRRRR a HH H oo R R a a HHHH o o RRr aaaa C U L E S H H oo R R a a HH HH RR RR a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yosun bana soyleseydın bende vardı haptan ama neyse Morph ustaddakıler de hanı yemede yanında yat tadlardan Ve sıırı bır kez daha okudum ve gene duygularını cok ıyı kullandıgını soylıyıcegım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar