noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Şimdi kasa acarak geliştigini biliyoruz ve redridgede bir mill de kasa acarak 80 e getirdik peki gerisinide boyle yerler bularakmı gelıştirecegiz.Yoksa haritada boyle kasa çalışma yerleri varmı?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ROGUE. Trainera sor "lockpickimi nerede gelistirebilirim abi ben" diye, senin lockpick levelina gore soyluyor nerelerde duzgun chest var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 horde için: ratchet da northwatch hold mudur nedir ona giderken kıyıda korsan gemisi var, içinde devamlı chest spawn olan bir oda var.ora sanırım 150 ye kadar falan götürüyor. oradan sonra da hillsbrad deki durnholde keep deki chestleri açabilirsiniz.sonrasında sanırım dun garok var ama ondan sonrası zaten devamlı pickpocket dan çıkan lockbox larla kolay bir şekilde artıyor.sonrasında mekanlarda chest aramak yerine instance vs. de pickpocket kasmak bana daha mantıklı geldi.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Alliance iseniz, 80 e kadar menentil harbor'un kapısından çıktıktan sonra sol taraftaki alanda spawn olan kasalarla, ordaki kasalar artık size yeşil yada gri olduktan sonra, temple of atal hakkar'ın bulunduğu The Poor gölü yada suyunun dibinde spawn olan kasalarla kasabilirsiniz. Yada rogue trainer'larına nerede kasabilirim bu mereti diye sorup cevabını alabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Alliance için ayrıca Lakeshire'ın doğusunda bir kulenin altında 80'e kadar gelebiliyorsunuz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Lockpickinin leveline göre söylemiyor allah ne verdiyse hepsini söylüyor benim bildiim ^^[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Thieves' tools için rogue questini bitirmemiz mi lazım?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Düzeltme: 80'den sonra menentil harbor'da, 80'e kadar yukarıda denildiği gibi lakeshire'ın ordaki yerde kasılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok be abi. redridge'de poison supplier var o satıyo thieves tools , bende aradım baya.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Vallahi Orgrimmar'a giremediğimden rogue questini bitiremiyorum, dert oldu "toolsuz nabıcam lan ben" diye düşünüyordum. Rahatladım yani sağol Head.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Redrige deki kasalar yeşil oldu artık şimdi menethildakilere bakıyorum onlar turuncu ve kırmızı kırmızı olanları zaten acamadıgımıza gore burada turuncularla devam edecez olduk 110 suan hayırlısı[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu arada hala bir ata binemedik gerci sırf sw questlerı yapıyorum suan ama bakalım ata binen ilk elf olacam bu gidişle ehehe[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! [Bu mesaj noface tarafından 21 Haziran 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar