Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rouge ve Lockpicking

noface

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kasa acarak geliştigini biliyoruz ve redridgede bir mill de kasa acarak 80 e getirdik peki gerisinide boyle yerler bularakmı gelıştirecegiz.Yoksa haritada boyle kasa çalışma yerleri varmı?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

horde için:
ratchet da northwatch hold mudur nedir ona giderken kıyıda korsan gemisi var, içinde devamlı chest spawn olan bir oda var.ora sanırım 150 ye kadar falan götürüyor.
oradan sonra da hillsbrad deki durnholde keep deki chestleri açabilirsiniz.sonrasında sanırım dun garok var ama ondan sonrası zaten devamlı pickpocket dan çıkan lockbox larla kolay bir şekilde artıyor.sonrasında mekanlarda chest aramak yerine instance vs. de pickpocket kasmak bana daha mantıklı geldi.[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

Alliance iseniz, 80 e kadar menentil harbor'un kapısından çıktıktan sonra sol taraftaki alanda spawn olan kasalarla, ordaki kasalar artık size yeşil yada gri olduktan sonra, temple of atal hakkar'ın bulunduğu The Poor gölü yada suyunun dibinde spawn olan kasalarla kasabilirsiniz. Yada rogue trainer'larına nerede kasabilirim bu mereti diye sorup cevabını alabilirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Redrige deki kasalar yeşil oldu artık şimdi menethildakilere bakıyorum onlar turuncu ve kırmızı kırmızı olanları zaten acamadıgımıza gore burada turuncularla devam edecez olduk 110 suan hayırlısı[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hala bir ata binemedik gerci sırf sw questlerı yapıyorum suan ama bakalım ata binen ilk elf olacam bu gidişle ehehe[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!

[Bu mesaj noface tarafından 21 Haziran 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...