Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All-Star maçını tribünden izlemek istermisiniz???

Defender99

Öne çıkan mesajlar

Spor sadece futbol ve basketbol değildir. Haziranın son haftası Türkiye Üniversitelerarası Amerikan Futbol Liginin All star ları karşılaşacak. Doğu karması ve Batı karması. Kısaca bilgi veriim: Doğu takımları : Ankara,Çankaya,Hacettepe,ODTU, Bilkent, Başkent, Gazi... Batı takımları : Boğaziçi, Yeditepe, İTÜ, ve Ege...Takım koçları tarafından seçilecek en iyi oyuncular bu maçta sahaya çıkacaklar. Muhtemelen Boğaziçi üniversitesi uçaksavar kampüsündeki sahada yapılacak. İlgilenen olursa kesin tarih saat vs... daha sonra verebilirim.[hline]Life is better with tackles, fumbles and touchdowns...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 09 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki:
boğaziçi ve yeditepe varken, batı'nın kesin kazanacağını belli :)

ehu ehu

hiç güleceğim yoktu.
red deers'ı hiç izlemedin heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 09 June 2003 14:36 tarihinde demiş ki:
ıstanbulda olur bu sımdı ben de gıdemem offf

oha bütün sene kıçımızı yırttık
burda.
gelmek isteyen sene içindeki maçlarada gelir.

benim bildiğim oynayan Azmodai ve ben varız. başka varmı?

said:
Defender99, 09 June 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
Red Deers tan gelen olmicak galiba. onlar deplasmana gelmiyolar. :)

ayıp oluyo ama... :yapma:
adamların nedenleri gayet makul. bogaziçinin...neyse.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Sosyal ağlarda paylaş

boğaziçi final'e üç gün kala, final maçını ankaradan istanbula aldırarak final maçını hükmen 1-0(ki normalde amerikan futboluda böyle bi skor olamaz) kazanarak şampiyon oldular.

bunun haricinde hacettepe son altı yıldır hiç maç kaybetmedi.hatta şöyle anlatayım:

Son 6 yılda 37 maçtır yenilmezlik ünvanı

Bir maçta en çok sayı yapan takım (1999,
136-0 Ankara Cats'e karşı),

5 yıldır en çok sayı yapan takım,

En fazla şampiyonluk( 6 kez )

Rakiplere karşı sayı vermeden şampiyonluk (1999-2000) :)

bunların hepsi hacettepenin. şimdi böyle bi durumda boğaziçi ve yeditepe varsa batı alır demek komik olur.

ha hacettepe gitmezse durum ne olur bilemem.ama hacettepe tam kadro giderse zaten batı all star'ı gibi bişi olur.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,

[Bu mesaj Ra_d tarafından 10 June 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Walla final maçından 1yada2 hafta önce ankaradaydım. Hacettepe-Ege yarı final maçında hakemdim. Orda boğaziçi oyuncuları da vardı ve hacettepeyle taa o zaman konuşup anlaşmışlardı. 1-2 gün sonra da final maçının istanbul da oynanması kararı alındı. Yani final maçından 3 gün önce falan diil. Ayrıca final maçından üç gün önce olsa noolur? gelmemeleri için mazeret diil bence. Neyse beni ilgilendirmez. Sonuçta ben hiç hacettepenin deplasmana gittiğini duymadım, görmedim. Gelellim konuya, all-star maçı 28 haziran da çok güzel bi organizasyon dahilinde oynanacak. Ayrıca doğu karmasında hacettepe ve bilkent oyuncuları gelmiyolarmış...???[hline]Life is better with tackles, fumbles and touchdowns...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...