Defender99 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Spor sadece futbol ve basketbol değildir. Haziranın son haftası Türkiye Üniversitelerarası Amerikan Futbol Liginin All star ları karşılaşacak. Doğu karması ve Batı karması. Kısaca bilgi veriim: Doğu takımları : Ankara,Çankaya,Hacettepe,ODTU, Bilkent, Başkent, Gazi... Batı takımları : Boğaziçi, Yeditepe, İTÜ, ve Ege...Takım koçları tarafından seçilecek en iyi oyuncular bu maçta sahaya çıkacaklar. Muhtemelen Boğaziçi üniversitesi uçaksavar kampüsündeki sahada yapılacak. İlgilenen olursa kesin tarih saat vs... daha sonra verebilirim.[hline]Life is better with tackles, fumbles and touchdowns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tarihi filan buraya yaz işte ilgilenen gelir :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 boğaziçi ve yeditepe varken, batı'nın kesin kazanacağını belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ıstanbulda olur bu sımdı ben de gıdemem offf[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 doğu açık ara alır. red dears yönetir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defender99 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 All star maçı Boğaziçi üni. nin sports fest inde oynanacak. yani haziranın 25-28 i arası bi gün. Red Deers tan gelen olmicak galiba. onlar deplasmana gelmiyolar. :)[hline]Life is better with tackles, fumbles and touchdowns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bende seneye başlayacagım heralde amerikan futboluna ama kendime buzhokeyi malzemesi bulursam buzhokeyine başlarım o çok daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: LvL_Sabo, 09 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki: boğaziçi ve yeditepe varken, batı'nın kesin kazanacağını belli :) ehu ehu hiç güleceğim yoktu. red deers'ı hiç izlemedin heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ha bu arada homoid ikisinide oynadım.amerikan futbolu çok daha zevkli ki hala oynuyorum[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eahuhae pek ilgilenmiyorum amerikan futboluyla ama red deersin bütün takımları evire çevire yendiğini biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Llama, 09 June 2003 14:36 tarihinde demiş ki: ıstanbulda olur bu sımdı ben de gıdemem offf oha bütün sene kıçımızı yırttık burda. gelmek isteyen sene içindeki maçlarada gelir. benim bildiğim oynayan Azmodai ve ben varız. başka varmı? said: Defender99, 09 June 2003 18:07 tarihinde demiş ki: Red Deers tan gelen olmicak galiba. onlar deplasmana gelmiyolar. :) ayıp oluyo ama... :yapma: adamların nedenleri gayet makul. bogaziçinin...neyse.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben arkadaşım vasıtasıyla izliyorum valla, dediğine göre boğaziçi türkiye 1.'si... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 boğaziçi final'e üç gün kala, final maçını ankaradan istanbula aldırarak final maçını hükmen 1-0(ki normalde amerikan futboluda böyle bi skor olamaz) kazanarak şampiyon oldular. bunun haricinde hacettepe son altı yıldır hiç maç kaybetmedi.hatta şöyle anlatayım: Son 6 yılda 37 maçtır yenilmezlik ünvanı Bir maçta en çok sayı yapan takım (1999, 136-0 Ankara Cats'e karşı), 5 yıldır en çok sayı yapan takım, En fazla şampiyonluk( 6 kez ) Rakiplere karşı sayı vermeden şampiyonluk (1999-2000) :) bunların hepsi hacettepenin. şimdi böyle bi durumda boğaziçi ve yeditepe varsa batı alır demek komik olur. ha hacettepe gitmezse durum ne olur bilemem.ama hacettepe tam kadro giderse zaten batı all star'ı gibi bişi olur.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 10 June 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defender99 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Walla final maçından 1yada2 hafta önce ankaradaydım. Hacettepe-Ege yarı final maçında hakemdim. Orda boğaziçi oyuncuları da vardı ve hacettepeyle taa o zaman konuşup anlaşmışlardı. 1-2 gün sonra da final maçının istanbul da oynanması kararı alındı. Yani final maçından 3 gün önce falan diil. Ayrıca final maçından üç gün önce olsa noolur? gelmemeleri için mazeret diil bence. Neyse beni ilgilendirmez. Sonuçta ben hiç hacettepenin deplasmana gittiğini duymadım, görmedim. Gelellim konuya, all-star maçı 28 haziran da çok güzel bi organizasyon dahilinde oynanacak. Ayrıca doğu karmasında hacettepe ve bilkent oyuncuları gelmiyolarmış...???[hline]Life is better with tackles, fumbles and touchdowns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar