Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynayamıyorum?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Son 1.5 aydır bir problemim var DirectX 9.0 c yüklü ama oyunları acarken sürekli şu tarz uyarılar alıyorum

Error initializing 3D hardware driver. Your hardware does not support DirectX 8 be use to ınstall the lastest video drivers.Now software will be used...

Açamadığım oyunlar Soldat, knight online.

Doom 3 gibi bazı oyunları açabiliyorum ama ?

ve başlat-çalıştırdan dxdiag yazdığımda directx bilgilerime ulaşabiliyorum ?[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm şimdi dikkat ettim şu olay sorun yaratıyor olabilir.

Çalıştıra - dxdiag yazdığımda Directx bilgileri açıldığında şöyle bir uyarı alıyorum .

Dxdiag, bu programı son kullanıldığında sistem bilgisi öğesine erişim sırasında bir sorun olmuş olabileceğini algıladı.Bu sefer sistem bilgisi öğesini geçmek istermisiniz ?[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Sosyal ağlarda paylaş

sorunun şu: ti 4200 bir ekran kartin var yani direct x 8'in ustunu destekleyemez ...buda direct x 9 destekleyen oyunlari oynayamayacagin anlamina gelir ..bu yuzden dxdiag komutunda direct x taninmiyo. sana ufaktan ufaktan ekran karti degistirmenin yollari gozuktu :)[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun
klite (farkli kaydet)
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana cok genel bir cevap verdim ,cunki yeni oyunlarin hepsinde sorun yasayacaksin...simdi olayin ozune gelecek olacaksak driver'in whql destekli degil yani microsoft onayli degil yada sende direct x 9 destegi yapilanamadigi icin bu destegi veremiyo www.guru3d.com adresinden whql destekli suruculeri dene ve sonrasina gene bakariz[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun
klite (farkli kaydet)
Sosyal ağlarda paylaş

guru3d.com a git, download bölümünü biraz kurcala. directx detonator tarzında bir program var orda, directx 'i tamamen silmeni sağlıyor. sildikten sonra temiz olarak baştan kur, yararı olur büyük ihtimalle.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 21 Haziran 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...