Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynayamıyorum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son 1.5 aydır bir problemim var DirectX 9.0 c yüklü ama oyunları acarken sürekli şu tarz uyarılar alıyorum

Error initializing 3D hardware driver. Your hardware does not support DirectX 8 be use to ınstall the lastest video drivers.Now software will be used...

Açamadığım oyunlar Soldat, knight online.

Doom 3 gibi bazı oyunları açabiliyorum ama ?

ve başlat-çalıştırdan dxdiag yazdığımda directx bilgilerime ulaşabiliyorum ?[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Mesaj tarihi:
Hmm şimdi dikkat ettim şu olay sorun yaratıyor olabilir.

Çalıştıra - dxdiag yazdığımda Directx bilgileri açıldığında şöyle bir uyarı alıyorum .

Dxdiag, bu programı son kullanıldığında sistem bilgisi öğesine erişim sırasında bir sorun olmuş olabileceğini algıladı.Bu sefer sistem bilgisi öğesini geçmek istermisiniz ?[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
ee ama dx 9.0 nasıl kurdum o zaman ben bu karta?

peki soldat dx 9 mu istiyor ben bundan 4-5 ay öncede soldat oynuyordum ama şimdi oynayamıyorum ?

ekran kartı driverleri ile oynama yapmıştım zamanında sildim kurdum yenisini falan kurdum ?[signature][hline]bla

Mesaj tarihi:
guru3d.com a git, download bölümünü biraz kurcala. directx detonator tarzında bir program var orda, directx 'i tamamen silmeni sağlıyor. sildikten sonra temiz olarak baştan kur, yararı olur büyük ihtimalle.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 21 Haziran 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...