Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Son 1.5 aydır bir problemim var DirectX 9.0 c yüklü ama oyunları acarken sürekli şu tarz uyarılar alıyorum Error initializing 3D hardware driver. Your hardware does not support DirectX 8 be use to ınstall the lastest video drivers.Now software will be used... Açamadığım oyunlar Soldat, knight online. Doom 3 gibi bazı oyunları açabiliyorum ama ? ve başlat-çalıştırdan dxdiag yazdığımda directx bilgilerime ulaşabiliyorum ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hmm şimdi dikkat ettim şu olay sorun yaratıyor olabilir. Çalıştıra - dxdiag yazdığımda Directx bilgileri açıldığında şöyle bir uyarı alıyorum . Dxdiag, bu programı son kullanıldığında sistem bilgisi öğesine erişim sırasında bir sorun olmuş olabileceğini algıladı.Bu sefer sistem bilgisi öğesini geçmek istermisiniz ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dirext x ayarlarinda yada gunluklerinde sorun var ..doom 3 u oynayabilmen son derece dogal cunki bu oyun open gl uzerine insa edildi ..onemli bir sorun ,israrla ustune kur direct x i yada fix dosyasi falan bul netten yoksa isin zor[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 directx in üzerine kurma yapamıyorum sanırım ? daha yeni sürümü olması gerek değil mi ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 direct x surumundeki ekran karti bilgilerini cekip buraya atsana bir inceleyelim ,surucu problemi olabilir ,bilemiyorum donanimsal bir sey olabilir yada cakisma problemi .[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bir dakika..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Dxdiag sistem dxdiag 2 Dxdiag 3[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sorunun şu: ti 4200 bir ekran kartin var yani direct x 8'in ustunu destekleyemez ...buda direct x 9 destekleyen oyunlari oynayamayacagin anlamina gelir ..bu yuzden dxdiag komutunda direct x taninmiyo. sana ufaktan ufaktan ekran karti degistirmenin yollari gozuktu :)[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ee ama dx 9.0 nasıl kurdum o zaman ben bu karta? peki soldat dx 9 mu istiyor ben bundan 4-5 ay öncede soldat oynuyordum ama şimdi oynayamıyorum ? ekran kartı driverleri ile oynama yapmıştım zamanında sildim kurdum yenisini falan kurdum ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben sana cok genel bir cevap verdim ,cunki yeni oyunlarin hepsinde sorun yasayacaksin...simdi olayin ozune gelecek olacaksak driver'in whql destekli degil yani microsoft onayli degil yada sende direct x 9 destegi yapilanamadigi icin bu destegi veremiyo www.guru3d.com adresinden whql destekli suruculeri dene ve sonrasina gene bakariz[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 guru3d.com a git, download bölümünü biraz kurcala. directx detonator tarzında bir program var orda, directx 'i tamamen silmeni sağlıyor. sildikten sonra temiz olarak baştan kur, yararı olur büyük ihtimalle.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 21 Haziran 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 teşekkürler hemen deniyorum.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar