Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi türlü güç benimle olamıyor... yardıma ihtiyacım var..

trash_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar pII 450 bilgisayarım var. geforce2 64mb ekran kartı, asus mainboard, 320rd RAM,2 tane maxtor 40gb HDD,eternet karı, 6 kanal ses kartı, tv kartı, cd rom, cd writer... ( GÜÇ KAYNAĞIM 300W)

soruna gelince.. bilgisayarımda son günlerde enerji kesintisi yaşanıyor... durup dururken güç kesiliyor... sonra hemen geliyor... bunun sonucu olarak bazen bilgisayar restart oluyor bazense çalışmaya devam ediyor... biliyorum ki bu problem bilgisayarımın donanımı için inanılmaz bir tehlike. bu nedenle acil yardım istiyorum.

(bu problem genelde floppy işlem yaparken oluyor ama istisnalar da az değil)

Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

power supply ini degistir belki bir faydasi dokunur zira bende de benzer bir problem vardi degistirince duzeldi. 300w diye satiyorlar ama mainboard icin gerekli voltaji saglayamiyor sacmaliyor bazen. bu arada yanlis anlama ama bu konfigurasyondaki bir bilgisayari ne icin kullaniyorsun?[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarım gerçekten iyi çalışıyordu. lakin pII450 ler pIII ler kadar hızlı çalışıyor. ayrıca ben program yazıyorum.. oyun la falan uraşmıyorum çünkü sevmiyorum :)

peki problemin floppy işlem yürütürken olmasına ne demeli?[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...