SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 telekomda linki var ama ben bulamıyorum ist/anadolu yakasının telefon fatura ögrenmesini nlinkini atarmısınız pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Fatura sorgulama sitesinden cikan haritada ilgili bolgeye tiklayip sorulanlari girersen faturani ogrenebilirsin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bab orayı biliyorum ama ist/anadolu seçince link açılmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 no panic heklenmiştir orasıda :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: DynamicK, 22 June 2003 12:40 tarihinde demiş ki: no panic heklenmiştir orasıda :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla :-D[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 öfffff bende çıkmıyor pls bi bakın http://fatura.telekom.gov.tr/ dan fatura bilgilerine tıklayıp linkini buraya yazarmısınız o page in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 makinemi kilitledi be açıldı sayfa :) dur atıyom linki yakalasana be :) http://www.ttistanadolu.telekom.gov.tr/[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 buu yanlış değil dimi[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya işte burda soldaki flash linkler açılmıyor orada bi tanesi borç sorgulama, fatura bilgileri olması lazım ona basıp linki veririmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 heryeri bozuk anasını satayım sitenin[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Peki istanbulda hangi bölgelerde kablo net hizmeti veriliyor, ya da telefon numarası girerek kablo net var mı yok mu diye öğrenebileceğimiz ir hizmeti var mı telekom'un biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 site bir ustanın elinden çıkmışa benziyo, ibrahim tatlısesin ustası[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Jinni, 22 June 2003 13:32 tarihinde demiş ki: Peki istanbulda hangi bölgelerde kablo net hizmeti veriliyor, ya da telefon numarası girerek kablo net var mı yok mu diye öğrenebileceğimiz ir hizmeti var mı telekom'un biliyor musunuz? Telefon numarası ile adsl i öğrenebilirsin ancak. Kablolu internet hizmeti veren sitelerden hangi bölgelere hizmet verdiklerini öğrenebilirsin. Aktif Kablo www.aktifkablotv.com.tr Kablonet www.kablonet.com Ultra TV(paticiğimizin hostu) www.ultratv.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar