Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kabiliytsiz GW ye baslarsa ne olur?


Rottweiler

Öne çıkan mesajlar

ilk sehirden cıkar kaybolur, 3 tane quest yapar daha sonra old ash mıdır nedır orada kaybolur. birine nasıl cıkacagım dıye sorar bulamaz. Ilk dogdugu sehıre donmek ıster donemez. Paticikteki GW daki tum yazılı nıck lere tell atar online bulamaz. Kendisi Necro/Elemental dır. Oyunu 12 saat oynamıs ve sehırden dısarı cıktıgındada auto travel le ılk sehıre donememektedır. cunku harıtada ılk sehır gozukmemektedır. UO,WoW,Swg oynamasına ragmen bu oyunu becerememış ve Gwvault tan unoffical sitelere kadar arastırmasına ragmen yararlı bılgıler bulamamıs bırısıdır.

Sormak ıstedıgım sorular:
* sehırden sehıre travel olayını ayrıntılı annatabılecek bırı.(gozukmuyor bazı sehırler)
*Elemental ve necro buyulerının yenılerını ogrenecegım yer?
(bimnemne wizard tower a gittim village daki orada bulamadım traıner'i)

Oyuna cok buyuk heyecanla basladım ama oyun ıcı gezınme ve traın olaylarını bır turlu annayamadım. (ya ben salagım yada oyun karısık) wow veya swg de bunnar basıma gelmemıstı kendı kendıme deneme gorme olayıyla bulmustum. ama bu oyunda bır turlu beceremedım. Gercekten yardım edebılecek varsa cok memnun olurum.(yardım derken oyundaki temel yerler, traınerlar, tam ne yapılması gerektıgı..vs..). Tesekkur Ederım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

questler bittikten sonra gittigin sehir old ascalon'dur.ilk basladigin sehir ise ascalon yani old mold yok.o yaptıgın questlerden bitanesinde yani seni old ascalon sehrine gitmene neden olan questin hikayesi inanılmaz guzel bi buyucu gibi bisi gelio bi kristali mi ne kontrol ederek gokten bisiler dusuruo heryer harap felan oluyor.iste gittigin old ascalon o olaydan 2 sene sonraki hali.ben de afallamistim ilk gittigimde oraya noluo ben ilk ascalonu istiyorum felan diye.ama nafile 18 lvl oldum 10larca sehir actim ama o sehri birdaha bulamadım :) oyunun ilk kısımlarında oyuncuların biraz zorlanması normal yani cunki hikayenin konusu biraz radikal geldi bana :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beth dingili o adam bizim guildde clan chatten anlatabilirsin heuheuheu[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir

[Bu mesaj 667_Antisatan tarafından 20 Haziran 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj 667_Antisatan tarafından 20 Haziran 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...