SchowaLie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu bölümde karıyı durduran varmı merak ediyorum walla, sinirden karı diyorum kusura bakmayın ama manyak kullanıyor arabayı, ayrıca bize verilen araba çok savuruyor orda kaldım geçemiyorum bi türlü a.k[signature][hline]SchowaLie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: SchowaLie, 21 Haziran 2005 04:27 tarihinde demiş ki: .. sinirden karı diyorum kusura bakmayın ..Sirf sinirden kari diyorsun yani, yoksa cok kibarsin, oyle "a.q. babz yæw" falan demezsin yani normalde oyle mi? Forumdasiniz, arkadas meclisinde degil, yavas biraz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: SchowaLie, 21 Haziran 2005 04:27 tarihinde demiş ki: bu bölümde karıyı durduran varmı merak ediyorum walla, sinirden karı diyorum kusura bakmayın ama manyak kullanıyor arabayı, ayrıca bize verilen araba çok savuruyor orda kaldım geçemiyorum bi türlü a.k olmasi gereken hali : Bu bölümde durdurmamız gereken bi hatun var sağa sola doru baya sarsılarak gidiyor yakalayamadım bi türlü. Benim arabada zaten gtadaki dodi gibi olduğu için bir türlü yakalayamadım. Yardımcı olabilecek varmı acaba?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Balonun olduğu için bişiy demiyorum ama bunları öğrenmen gerek. Lütfen ;Paticik kültürüne saygı duyalım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 takıldığın yerin ss ini koyar mısın, beğenmeyip silmiştim oyunu, istanbul u nasıl yapmışlar diye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bizim arkda geçememişti silmişti İstanbulu göremeden :D[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar