Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LİSE-1 BİTİRME SINAVI HAKKINDA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bitirme sınavında (biz bütünleme derdik) matematikten ne soruyorlar ? veya nasıl bir taktik izliyorlar ?bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? konular polinomlar,binom,denklemler falan..
(lise1 e giden birini çalıştırmam gerekiyor da,ailesi çalıştırmamı rica etti.)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
Yıl içerisinde işlediğin tüm konular çıkacak, ders kitabından gelir sorular..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club

[Bu mesaj Zagg tarafından 18 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hay allah geç kaldık bakmaya da . yani tüm kitaptan mı gelecek ? zor o zaman ya. eşit mi çıkacak sorular ? 10 konuysa 10 soru gibi mi? hocayla konuşsak bir faydası olur mu ? kızın defteri de tam değil. 1,5 ayımız var.. nereden başlamalı bilemiyorum[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
ben kaldım da ordan aklımda olduu kadarıyla söliim
üslü sayılar,köklü sayılar,fonksiyonlar,modüler aritmatik,polinomlar,çarpanlara ayırma,2. dereceden denklemler falan filan :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Mesaj tarihi:
bu sınavlar genelde baya bir zor olur ve her konuyu kapsar.

kolay gelsin =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Ben sana sorulanları sayabilirim:

Büyük Oranla Fonksiyonlar
Denklemler
Polinomlar
Mantık
Bölünebilme kuralları ile ilgili problemler
EBOB OKEK

Sanırım en cok bunlar.[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Mesaj tarihi:
çok teşekkürler. peki kaç soru soruluyor ve test usülü mü ?
bir de en önemlisi defterden mi soruluyor ? hocayla görüşmenin faydası olur mu ? yoksa sadece 1 hoca değil kurul falan mı değerlendiriyor ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
soru dağılımı,test mi değil mi okuldan okula değişir heralde ama bütün konulardan sorumlu oluyo öğrenci.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
ben girdigimde kümeler de wardı..
ama genelde çok basit oluyo ben çalışmadıgım için gene kalmıstım..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Defteri boşver bu tur sınavlar kitaptan olur..

Bütün hocalar kurulca hazırlar (dersin bütün hocaları) Daha sonra denetciler müdür vb. soruları değerlendirir ve bizlerin sınıfta kalması için en kazıklarını soracaklardır :D

Sen kitaba calış yeter..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

• Yeni Oluştur...