Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LİSE-1 BİTİRME SINAVI HAKKINDA

somebody

Öne çıkan mesajlar

Bitirme sınavında (biz bütünleme derdik) matematikten ne soruyorlar ? veya nasıl bir taktik izliyorlar ?bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? konular polinomlar,binom,denklemler falan..
(lise1 e giden birini çalıştırmam gerekiyor da,ailesi çalıştırmamı rica etti.)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

hay allah geç kaldık bakmaya da . yani tüm kitaptan mı gelecek ? zor o zaman ya. eşit mi çıkacak sorular ? 10 konuysa 10 soru gibi mi? hocayla konuşsak bir faydası olur mu ? kızın defteri de tam değil. 1,5 ayımız var.. nereden başlamalı bilemiyorum[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Sosyal ağlarda paylaş

ben kaldım da ordan aklımda olduu kadarıyla söliim
üslü sayılar,köklü sayılar,fonksiyonlar,modüler aritmatik,polinomlar,çarpanlara ayırma,2. dereceden denklemler falan filan :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sosyal ağlarda paylaş

çok teşekkürler. peki kaç soru soruluyor ve test usülü mü ?
bir de en önemlisi defterden mi soruluyor ? hocayla görüşmenin faydası olur mu ? yoksa sadece 1 hoca değil kurul falan mı değerlendiriyor ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

Defteri boşver bu tur sınavlar kitaptan olur..

Bütün hocalar kurulca hazırlar (dersin bütün hocaları) Daha sonra denetciler müdür vb. soruları değerlendirir ve bizlerin sınıfta kalması için en kazıklarını soracaklardır :D

Sen kitaba calış yeter..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...