somebody Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bitirme sınavında (biz bütünleme derdik) matematikten ne soruyorlar ? veya nasıl bir taktik izliyorlar ?bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? konular polinomlar,binom,denklemler falan.. (lise1 e giden birini çalıştırmam gerekiyor da,ailesi çalıştırmamı rica etti.)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yıl içerisinde işlediğin tüm konular çıkacak, ders kitabından gelir sorular..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club [Bu mesaj Zagg tarafından 18 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hay allah geç kaldık bakmaya da . yani tüm kitaptan mı gelecek ? zor o zaman ya. eşit mi çıkacak sorular ? 10 konuysa 10 soru gibi mi? hocayla konuşsak bir faydası olur mu ? kızın defteri de tam değil. 1,5 ayımız var.. nereden başlamalı bilemiyorum[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben kaldım da ordan aklımda olduu kadarıyla söliim üslü sayılar,köklü sayılar,fonksiyonlar,modüler aritmatik,polinomlar,çarpanlara ayırma,2. dereceden denklemler falan filan :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu sınavlar genelde baya bir zor olur ve her konuyu kapsar. kolay gelsin =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben sana sorulanları sayabilirim: Büyük Oranla Fonksiyonlar Denklemler Polinomlar Mantık Bölünebilme kuralları ile ilgili problemler EBOB OKEK Sanırım en cok bunlar.[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok teşekkürler. peki kaç soru soruluyor ve test usülü mü ? bir de en önemlisi defterden mi soruluyor ? hocayla görüşmenin faydası olur mu ? yoksa sadece 1 hoca değil kurul falan mı değerlendiriyor ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 soru dağılımı,test mi değil mi okuldan okula değişir heralde ama bütün konulardan sorumlu oluyo öğrenci.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben girdigimde kümeler de wardı.. ama genelde çok basit oluyo ben çalışmadıgım için gene kalmıstım..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Defteri boşver bu tur sınavlar kitaptan olur.. Bütün hocalar kurulca hazırlar (dersin bütün hocaları) Daha sonra denetciler müdür vb. soruları değerlendirir ve bizlerin sınıfta kalması için en kazıklarını soracaklardır :D Sen kitaba calış yeter..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar