Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connector Yapımı..

Okeanos

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bana conector yapımı hakkinda yardimci olabilecek varsa lutfen pm ile msn adresini yada buraya acık ve net olarak yazarsa cok memnun olurum.. bu ise kafayı taktım orenmek istiyorum su connecktor olayını.. Kiminiz buna hazırcılık yada ole bole diyebilir ama ben bu konu hakkında saglam bi bilgi almak istiyorum simdiden cok tesekkur ederim.. bu konuda yardım olan ve olmayan herkesten..

Birde Michelangelo'yu indirebileceim salam bu yer verirseniz sevinir bi tutorielde gordum inmiyoda..dll leri ile birlikte..

Not:Konunun dısına cıkıcak yazılar yamayalım lutfen :)

Saygılarımla
[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!!
OkeanoS

[Bu mesaj Okeanos tarafından 19 Haziran 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bir ara birisi source code'larını vermişti 2 senemi ne oluyor ama onlar coder veya mumchamber'de vardır..o sırada gaza gelmişlerdi tutorial yazıcaklardı :) şimdi bir daha gaza getirinde yazsınlar tutorial..hele ki şu teot meot döneminde ve conencctorlerin çok ravaşta olduğu dönemde insanlara yapılıcak en iyi iyiliktir bu tutorial..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

sadece connector mu olacak, yoksa 3rd party program korumalı da mı olacak? sadece gerekli dosyadan ya da internetten login ip'sini alsın bağlansın diyorsanız, kolay ben yardımcı olurum. ancak koruma yazmak ve "yeterince" güvenli yapmak zor iştir, programcılık ve ultima online hakkında iyi bilgi gerektirir.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar İnceledinizmi bilmiyorum ama uo clientde sayi,harf,karakterlerin yerleri degişik clienti incelerseniz goruceksiniz. ;)

Kendi Yaptigim Connector Kaynak Kodlarini İlerde Dagitmayi Dusunuyorum.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin :
Radyomuz

Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise :
Winamp 5.0.9

BodrumClubin İyi Günler Diler
Sitemiz

Avensis Uo Shard
Avensis uo Shard

En Iyi Uonun Keyfi.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...