Okeanos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Arkadaslar bana conector yapımı hakkinda yardimci olabilecek varsa lutfen pm ile msn adresini yada buraya acık ve net olarak yazarsa cok memnun olurum.. bu ise kafayı taktım orenmek istiyorum su connecktor olayını.. Kiminiz buna hazırcılık yada ole bole diyebilir ama ben bu konu hakkında saglam bi bilgi almak istiyorum simdiden cok tesekkur ederim.. bu konuda yardım olan ve olmayan herkesten.. Birde Michelangelo'yu indirebileceim salam bu yer verirseniz sevinir bi tutorielde gordum inmiyoda..dll leri ile birlikte.. Not:Konunun dısına cıkıcak yazılar yamayalım lutfen :) Saygılarımla [signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS [Bu mesaj Okeanos tarafından 19 Haziran 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla bir ara birisi source code'larını vermişti 2 senemi ne oluyor ama onlar coder veya mumchamber'de vardır..o sırada gaza gelmişlerdi tutorial yazıcaklardı :) şimdi bir daha gaza getirinde yazsınlar tutorial..hele ki şu teot meot döneminde ve conencctorlerin çok ravaşta olduğu dönemde insanlara yapılıcak en iyi iyiliktir bu tutorial..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yardımcı olacak kimse yokmu acaba¿[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yazan kişiden allah razı olsun allah ne muradı versin böyle gaza gelirlermi ? :D[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_OverKill_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Artık insanlar bu iş üzerinden para kazanıyorlar connector yapıp satma fln bilgilerini kullanıyolar yapıyolar helal para :) Burda anlatacaklarını sanmıyorum ama anlatan biri cıkarsa iyi olur merak saldım bende öğrenmek isterim..[signature][hline]_Requem Owner_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Connector yapımını ogrenmek icin 2 yol var ya programcılıgı tam anlami ile ogrenceksin yada bole birisi tutorial yazcak ona bakarak yapcaksın bence programcılık ogrenmek daha mantıklı connectorde yapabilirsin baska seylerde ;)[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben bunu hazırlıcak tek kişi bilirim! Coder Coder Aslan COOder COnnector Yapımını Öğret Aslan COder :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Coder & MumChamber el ele hep beraber connector yapımı tutorial yazmaya :P[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yada ikisi bi connector yazsa bizede serverımıza nasıl özelleştirebiliceğimiz hakkında bi yazı yazsalar ne güzel olur demi :d[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sadece connector mu olacak, yoksa 3rd party program korumalı da mı olacak? sadece gerekli dosyadan ya da internetten login ip'sini alsın bağlansın diyorsanız, kolay ben yardımcı olurum. ancak koruma yazmak ve "yeterince" güvenli yapmak zor iştir, programcılık ve ultima online hakkında iyi bilgi gerektirir.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaşlar İnceledinizmi bilmiyorum ama uo clientde sayi,harf,karakterlerin yerleri degişik clienti incelerseniz goruceksiniz. ;) Kendi Yaptigim Connector Kaynak Kodlarini İlerde Dagitmayi Dusunuyorum.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar