Nefr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sevgili arkadaşlar, işlerimin çok yoğun olduğu ve Paticike girecek zaman bulmakta bile zorlandığım bu dönemde, hatun kişinin kendi yoğunluğu dolayısıyla bir araştırma ödevini bana sallaması sonucu epeyce zor durumda kalmış bulunuyorum. Elinde daha önce lokomotifler veya buhar makineleri ile ilgilii araştırma metni bulunan veya bana referans gösterebilecek olanlardan yardım bekliyorum efenim. Alan endüstriyel tasarım olduğu için, sanırım çizimler de epeyce faydalı olacaktır. Bu hususta bana yardım edecek olana minnettar kalırım, muhtelif post sayısı editleme, madalya verme işlemlerine girmem olasıdır =P 15.000 küsür kişiden birinde kesin vardır birşeyler mantığından hareketle açıyorum bu topii, umudumu boşa çıkarmayın, kar yağdırmayın güvendiğim dağlara. =] wanderer, sende vardı böyle bir ilgi alaka, hatırlıyorum bir yerlerde okuduğumu. ayrıca jankis sen de sanki konuya ilgi duyuyordun, bir de general benzer bir konudan bahsetmişti. ayrıca unity, senin de bir ara buhar makinesinin temeli ile ilgili epey detay verdiğini hatırlamaktayım. hmm, bu kadar galiba, hafızamdan şu an bu nickler çıktı konuyla ilgili, hatırlamaya kasıyorum ama, hatırlamadığım ama daha önce bu konuda mesaj atmış olanlar da delikanlı gibi yardım etsinler lütfen, hatırlarım elbet birgün =P Not: Hayır kılıbık değilim; yardımseverim, düşünceli ve paylaşımcıyım. Not 2: Hayır tembel değilim, zamanım yok bu ara. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 babam ilgilenir onlarla bi sorayım evde kitap dolu bizim. birde endüstriyel tasarım düşünüyorum ilerde okumayı bi ara biraz açsana bana şu olayı bileyim tam olarak nasıl olduğunu.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sağol Craven. Böyle word doc falan olursa süfer olur. Açayım konuyu sana, ama ben okumuyorum ki sefkili okuyor, o yüzden pek detay veremem şu an. Sen sor sorunu, cevaplatayım ben =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yannı dur bakayım bulunabilecek bilgide kitaptan ibaret olabilir.kuruş hesabı yapılan dönemden kalma kitabı da nasıl edinirsin bilmem gelsin babam sorarım.belki nette flaan biyer wardır google dada bi arat şehirlerimiz uyuşsa bulsam weririmde izmirliyim aynı zamanda[hline] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 11 June 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hmm, aslinda lokomotifler hakkinda falan spesifik bir bilgim yok, ama zamanim olursa su aralar yardimci olmaya calisirim :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abi şuraya bi bak bilmiyom yardımcı olurmu ama olmaz gibi gözüküyo http://www.bilist.8m.com/icat.htm[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Teşekkürler arkadaşlar =] Ayrıca yardımcı olmayan 14997 kişiyi listeme yazdım, haberiniz olsun. Elime düşeceksiniz birgün =P *!Kara kaplı defterini açar, bir bir yazmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Lokomotif siyahtır. Beyaz istiyosanız beyaza da boyayabilirsiniz. Ama delikanlı makinist siyah lokomotif kullanır. Sil beni listeden =P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ama tatildeydim ben:)[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 şöyle bişey bulabildim bilmem yarar mı işine: http://www.tulomsas.com.tr/ [hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben tozlu ansiklopedilerim arasinda lokomatif ile ilgili kayda deger bilgiler buldum bence nette degilde biras da ansiklopedi falan ivir zivirinda ara hehe[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çok geçkalmadıysam ve istanbuldaysan babamla gel bi konuş (adamın esas konusugemi makina mühendisi koskoca) o seni bir iki yere yönlendirir istersen pm den yada icq dan ulaş bana[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Tıkla :P ehee bu şakaydı.. Nefr tıklaa lol tamam.. daha fazla şaka yok. ------------------------------------- süper site hmm hedehödö lokomotif bizden sorulur:P[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: arcane, 12 June 2003 02:21 tarihinde demiş ki: Nefr tıklaa lol tamam.. daha fazla şaka yok. lol geberdim buna gece gece..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Arkeyn bu şekilde listeden silinemezsin; aksine büyük harflerle en başa yazıyorum seni. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ehehe yardım ediyoruz yine yaranamıyoruz adama solucan kalkan[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Yardıma çabalayan arkadaşlara teşekkür ederim. Diğerlerinin de tepesine buhar makinası düşsün, ayıptır yaf. 15K+ adamı not almak uzun sürdü, ama hepinizi yazdım listeye, görüşeceğiz tek tek. Zar zor yaptık bişeyler ama lise ödevi gibi oldu valla, ben olsam hocanın yerinde, hiç şansı yok öyle dangalak bir ödevin; umarım hocası benden epeyce daha insaflıdır ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bana düşmesin ama:( ben tatilde idim :([hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Nefr eğer ödev hallolmadıysa yardımcı olabilirim sanırım. (yeni gördüm topici) Benim aile, petkim de çalışıyo. Orda bu buhardır boktur püsürdür o dalgalardan var. Onlardan, işleyişi hakkında bilgi getirmelerini fln isteyebilirim. Hatta direk onları denetleyen müendiz amcaların bu konuda bişiler yazmasına ön ayak olabilirim... Nedir son durum ödevde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Sağol Eno. Verdik işte bişeyler, harala gürele abuk subuk bi 20 sayfa yazı yazdım, yani işte lisedeyken versen öyle bir ödevi geçer not alırsın ama üniversitede bir araştırma olarak verdiğinde kızcağız ne olacak sonu bilmiyorum. Neyse, hazırlamış olduk işte sonuçta. =] Seni de sildim listeden bu durumda ehe =P Teşekkür ederim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar