Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deprem olmus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az once hafif bişeyler hissettim (bursadayım). ama sonra yok lan dedim kendi kendime. eksisozluke girdim bi baktım deprem baslıgı vardı hoba dedim harbiden olmus
edit: bursa harmancık (4.2)

[Bu mesaj taz tarafından 20 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende bursadayım hissetmedim ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
istteyim hicbirsey hissetmedik ailecek kulliyen yalan[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.

KO
-----
Name:Anelor
Clan:Immortal_Spawns
Class:Assasin
Lvl:4x
Np:600
Mesaj tarihi:
vala ben kendi kendime headbang yapmaya calısıyordum bisi hissetmedim=)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
bilmiom valla bu kadar hisseden var
bende hissettim hafif bişey
bilmiom belki benim hissettiğim deprem değildir dedim ama
harbiden millet de hissetmiş
demek ki var bisiler
du bakalım
tv de haber cıktı mı ki?
Mesaj tarihi:
said:
2005.06.20 21:47:41 38.8788 29.8668 29.1 2.8 -.- -.- DUMLUPINAR (KÜTAHYA)

en son deprem bu..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
evet daha yeni geldi listeye, olmuş harbiden ama birsey hissetmedim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
bilmiom valla o da olabilir ben bursadayım cunku onu hissetmiş olabilirim yani
ekside tipler istanbul yazmış da o açıdan yani
Mesaj tarihi:
4.2'den bişe olmaz.ama burası Türkiye hiç belli olmaz bikaç kişi atlamış yarmıştır kafalarını fln.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
harbi =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 20 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
ben niye hissetmedim, ne hassas aletsin taz

ya ben deprem olmasa da olmuş gibi hissediom arada böle
gene öyle bişey sandım zaten
lambaya baktım hafif sallanıodu ama amaan dedim geçtim
sonra haber duyuldu iste :p
bosveer
Mesaj tarihi:
Hissetmedim ama deprem cok pis karnımı acıktırdı, gidip birseyler yemem gerek.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
  • Yeni Oluştur...