swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu Clientte Account Ve Şifre Yazdıgımız Yeri Nasıl Transparan Yaparım. Ve Bunun İd Numarsı Kaç ??? YardımCı OlursanIZ Sevinirm[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
Faust Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bilmiyorum gerçekten. YaRD1MCı oLabilDiysem Ne Mutlu banaĞ KardEş![signature][hline]Anıların, umutların kaldı bende... Anlasana, anlasana... Anlasana. Anlasana... Faust - MSN: [email protected]
Quadrox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bak transparanı bilmiyorum ama tamamen yok etmek istersen yardımcı olurum.
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tamamen Yok Edersek Acc Name Şifre NEreye Gircekler ??[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
Quadrox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hayır orası görünüo sadece arka planı gidio yani acc ve sifre giris yeri kalıyor
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tamam nasıl Yapıcaz ?[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
Quadrox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Gump Editoru ac Daha sonra 5062yi bul ordan 5054 veya 5055 e kadar kucuk siyah nokta yapıp sil orayı[bunu anlatmıorum biliosundur nası olduunu] sonra gir bakalım olucakmı
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok olmadı verdigin id lerin orayla alakası yok[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bilmiyormki :( off.Verdatalardan Dolayı Olabilirmi Acaba. Ama Tüm Verdatalar Aynı. Anlamadım Gitti ya.herşeyini Yaptım Birtek Bu Account Bölümü Kaldı[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Tamamen Verdatanla Alakalı Birşey.Verdatanda Bir Gezinti Yap istersen( with Gump Editor).Resimleri Silmek istedigin Resimleri veya Degişmek istediklerini Bul.Gump editor Kullanmayı biliyorsan Deişirsin.Bilmiyorsan Onuda anlatırım =/ Transparan Olmasını istiyosan Transparan bi gumpum olması lazım.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ya Vallahi 4-5 Defa Baktım Galiba Bu Account Yeri 3-4 Bölümden Oluşuyor :([signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 UPPPPPPP[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 verdatanı Gump Editorle Ac Kesinlikler Orda olmalı :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Biriniz Yazın Şu Meletin İd Sini Yaw Bulamıyorum[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 [spo1=Burdan]Öncelikle Bir Gumpeditor ile verdata.mul yada her neyse onu aciosun ordan sanirim kodu 5054 il bu resmi buluyosun ve Bir Bmp programi yada paint aciyorsun %1 %1 boyutuna aliyosun ve ordaki kücük ekrani siyah yapiyorsun sonra kaydedip Gump editorde 5054 buldugun yeri seciyosun yaptin bmp dosyasini ekleyip pact verdata diyorsun yanliş hatirlamiyosam öle idi sonra kapatip bir bakiyosun Trans paran olmus.. [/spo] 5054 Olmasi gerekiyor Gri alan [Bu mesaj wolcano tarafından 20 Haziran 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
sedor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla id sini Hatırlamıyorumda Verdatadan Oluyor Ben Yapıyordum Resmi Değiştiriyorsun orada Kare Şeklinde bi Resim Var
Öne çıkan mesajlar