Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok ilginç ve alakasız bi hikayesi var. ama elim mahkum anlatacam. masaüstünde winrar'ın setupu vardı. ismini düzeltip wadads gibi bişeydi WinRAR (harfi harfine) yaptım onu programlarımın oldugu klasore attım. bi restart attım geri dönüşüm kutusunun ismi benim yazdıgımla aynı şekilde WinRAR (1) olmuş. gıcık kaptım buna ben nasıl düzeltebilirim?[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 regedit/HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} anahtarına tıklayın. Sağ da "Varsayılan" satırının karşısında "Geri Dönüşüm Kutusu" yazılı olduğunu göreceksiniz. "Varsayılan"ı iki kere tıklayın Geri Dönüşüm Yazan yere dildiğinizi yazabilirsiniz. Bilgisayarı yeniden başlatmanız gerek.[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sağol[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar