erchivist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 1 ) Sith olunabiliyormu ? 2 ) Sanırım 2 faction var rebeller ve emperor tarafında olanlar. Empire tarafını seçenler de jedi olma yoluna girebiliylarmı ? yoksa sadece rebellere has bişeymi jedi olmak ? 3 ) Jedi haricinde oynanması zevkli classlar neler ? Şu an arkadaşlarla wow oynuyoruz ama Galxies ciddi şekilde ilgimizi çekiyor. İki oyunu da oynayan arkadaşlardan ufak bi karşılaştırma alabilirimiyim ? Arkadaşlar lütfen link vermeyin işyerinden bağlandığım için çoğuna websense olduğundan blockpage çekiyor. Kısa kısa da olsa yanıtlarsanız sevinirim . Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 1 )Valla Sith olunuyor.Dark Jedi olabildiğin için Saga'da andıkları gibi Dark Jediler direk Sith oluyor :D 2 ) Bildiğim kadarıyla bir sınırlama yok.İster imp ister rebel. 3 ) Bounty Hunter var.Sonra Artisanlar var. Şunu ekleyeyim bu oyuna jedi olmak başlayacaksan hiç alma bile kutuyu.Jedi olmak bu oyundaki sadece bir yan meslek gözümde.jedi olmak ne işe yarıyor anlamıyorum. SWG'de en son kasacağım temp Jedi. Surrender edip Artisan bile kasarım ama asla Jedi kasmam. Zaten oyun Kotor Online oldu baydı artık Jedi göre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tüm meslekler zevkli. Bh'nın jedi tarafından kesilmekten başka bi artısını göremiyorum. Artisan sınıfı belki en sıkıcı ve en zaman öldürücü meslekleri. Para kazanmak istiyorsan üretici olabilirsin ama eğlenmek? Bu arada Sith mi?? DArk jedi olan sith mi oluyo? [signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. [Bu mesaj Nimloth tarafından 17 Haziran 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İki oyunu aynı anda oynayamazsn büyük ihtimalle çok zaman yiyolar zaten. 1: oyunda sith olunamıyo ama empire destekleyen jediler knight olduklarında dark jedi knight oluyolar. 2: ilkinde yanıtladım sanırım 3: Creature handlerlik baya zevkli olabilir, Bounty hunter doctor. hepsinin kendine has zevkleri var oyun stiline bağlı daha çok. Bu arada Jedilik için oyunu alma sakın. [signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var [Bu mesaj Alo-matik tarafından 17 Haziran 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 jedilık için niye önermiyorsunuz oyunu? tatil dönüşü sırf jedilık için almayı düşünüyordum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Jedi olmak en az 18 hafta sürüyo jedi olduktan sonra da bh ler yüzünden doğru düzgün kasamıyosun jediliğin keyfini anca jedi templateini bitirince çıkarabiliyosun (2 haftada bitiren arkadaş var) oyunu daha çok Star Wars evreninde oynamak için alın. jedilik tabiki güzel bişi ama asıl hedefiniz olursa oyundaki zevkiniz azalır. Melee char olun krayt avlarken tanklık yapın bi yandanda jedi olmak için kasın istiyosanız ama tek hedefiniz jedi olmasın.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 2 sinide oynuyorum. bence swg wow a beş kere beş çeker:D ya wow swg gibi dolu değil. bi gruğp kurayim dedim kafayi yedim adam yok. kimse kimseyle konuşmuyo bile.ama swg öyle mi git mop'a istemediğin kadar adam var:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ok, yok illa Jedi olacam lightsaber taşıycam diye değil tabi de. Tabii ki benim bu tür oyunları oynamayı sevmemin nedeni, insana kısıtlama dugusu vermemesi çok geniş bir evren olması...Seçeneklerin çok olması özellikle meslek erbablığı hoşuma gider. Ben oyunun geçtiği zaman dilimi açısından imparatora bağlı olanların nasıl jedi olarak tanımlandığını anlayamadım ( dark bile olsa adı )... Anladığım kadarıyla sith kavramını oyun tekdüzeliğe ulaştığında patlatacaklar... Peki Star Wars seven arkadaşlar olarak, oyunda Star Wars literatüründe bulunan tüm gezegenlerin mevcut olmaması sizde bir gerçeklikten kopukluk hissi yaratıyomu ? yoksa mevcut olanların işlenişinin falan çok güzel olması bu açığı kapatıyormu ? Hehe çok gevezeyim ve bi sorum daha olacak ; yeni serverlar açılıyormu ? yoksa biz girdiğimizde elimizi sallasak jedi a çarpıp selam vermek zorunda mı kalacağız ? Sabrınız için tsk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yoo hiçbi kopukluk yaratmıyo ama iyikide cumhuriyet'i koymamışlar çünkü ona 3 bilgisayar dayanmazdı zaten gezegenlerin çoğu var 11 gezegen var sanırım ...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: erchivist, 17 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: Peki Star Wars seven arkadaşlar olarak, oyunda Star Wars literatüründe bulunan tüm gezegenlerin mevcut olmaması sizde bir gerçeklikten kopukluk hissi yaratıyomu ? yoksa mevcut olanların işlenişinin falan çok güzel olması bu açığı kapatıyormu ?oyunda tüm gzegenler mevcut değil ama en önemlilerinin biçoğu mevcut. şu an olan bütün gezegenler alfabetik sırayla şöyle: corellia, dantooine, dathomir, endor, kashyyyk, lok, naboo, rori, talus, tatooine, yavin 4. en önemli gezegenlerden coruscant la hoth yok sadece. ki coruscant gibi bi şehir-gezegen yapmak mümkün değil, bağlantı kaldırmaz. hoth ise gelicek gibi söylentiler var. ama şu anki 11 gezegenle Star Wars atmosferi zaten yeterince yaşanıyo. said: erchivist, 17 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: yeni serverlar açılıyormu ? yoksa biz girdiğimizde elimizi sallasak jedi a çarpıp selam vermek zorunda mı kalacağız ? Sabrınız için tsk... yeni server açılmasıyla ilgili şu ana kadar bişey duymadık. ama elini sallasan jedi a çarptığın falan yok. tabii ki eski sisteme oranla jedi kasmak daha kolaylaştı bu yüzden eskiye oranla sayıda biraz artış var ama her yerde jedi görmek gibi bişey yok yani. said: erchivist, 17 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: Ben oyunun geçtiği zaman dilimi açısından imparatora bağlı olanların nasıl jedi olarak tanımlandığını anlayamadım ( dark bile olsa adı )... Anladığım kadarıyla sith kavramını oyun tekdüzeliğe ulaştığında patlatacaklar... oyun episode 4 - a new hope ile episode 5 - the empire strikes back arasındaki zaman diliminde geçiyo. normalde bu dönemde palpatine için çalışan bi dark jedi (sith değil, dark jedi) olup olmadığına dair kesin bi bilgimiz yok (sonrasında böyle dark jedi var -bkz. joruus c'baoth-, onu biliyoruz ama bu dönemde var mı bilinmiyo). ama oyun sonuçta expanded universe'ün bi parçası olduğu için filmlerde tam aksini iddia eden KESİN bi gösterge olmadıkça istenen herşey oyuna eklenebilir. oyunda imparatora çalışan dark jedi ların olması da bunun bi örneği (yalnız bu dark jedi lar kesinlikle sith falan değiller, işte öyle olsaydı saga nın hikayesiyle çakışıyo olurdu, bu yüzden onlar sadece dark jedi lar, sith lerle alakaları yok). ha ama biz oyuncuların bi çoğunluğu, oyunun sagaya daha iyi uyması için bu dark jedi ların imparatora bağlı olmamasını, tamamen kendi başlarına dolaşmalarını, serbest olmalarını istiyoruz (bkz. asajj ventress). inşallah developer lar bu isteğimize bi kulak asalar...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 17 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Xanatos, 17 Haziran 2005 12:43 tarihinde demiş ki: ... Zaten oyun Kotor Online oldu baydı artık Jedi göre göre... tamam yani dogru olabilir dediğinde , kaç gündür oynuyorsun oyunu?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Apache, 17 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: jedilık için niye önermiyorsunuz oyunu? tatil dönüşü sırf jedilık için almayı düşünüyordum. oyunu öğrenmeden jedi oynuyamazsın herşeyi bilmen gerekiyor craft kısmını biliceksin pvp kısmını biliceksin başının çaresine bakabilmen gerek çoğu zaman günde 8 saat grind kasıp 2 bh gelip 2 dakika içerisinde bütün xp lerini 0 layabiliyor.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: erchivist, 17 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: Ok, yok illa Jedi olacam lightsaber taşıycam diye değil tabi de. Tabii ki benim bu tür oyunları oynamayı sevmemin nedeni, insana kısıtlama dugusu vermemesi çok geniş bir evren olması...Seçeneklerin çok olması özellikle meslek erbablığı hoşuma gider. Ben oyunun geçtiği zaman dilimi açısından imparatora bağlı olanların nasıl jedi olarak tanımlandığını anlayamadım ( dark bile olsa adı )... Anladığım kadarıyla sith kavramını oyun tekdüzeliğe ulaştığında patlatacaklar... Peki Star Wars seven arkadaşlar olarak, oyunda Star Wars literatüründe bulunan tüm gezegenlerin mevcut olmaması sizde bir gerçeklikten kopukluk hissi yaratıyomu ? yoksa mevcut olanların işlenişinin falan çok güzel olması bu açığı kapatıyormu ? Hehe çok gevezeyim ve bi sorum daha olacak ; yeni serverlar açılıyormu ? yoksa biz girdiğimizde elimizi sallasak jedi a çarpıp selam vermek zorunda mı kalacağız ? Sabrınız için tsk... malesef pek çok konuda soe bu işi beceremiyor. Eskiden rebel ve imperiallar beraber huntinge giderlerdi , yada mission yapardık , artık onları engellemek için karşı tarafı heal edeme , yok ona buna dokunama kuralını getirdiler. oyuna girince illaki jedi görüceksin , çünkü jedi olmak pek bir + bakmıyor , bizim bakkala da göstersem nasıl olunacağını , günde şu kadar yaratık kesip xp toplayıp jedi olur , fakat jedi olduktan sonra sıkıntı başlıyor. Sw literaturundeki bütün gezegenler yok , diğer gezegenler eh güzel diyorum ben , mesela jabba nın büyük palasını görünce dumur olmuştum çölün ortasında , bazı güzel görevler oluyor .. eisley deki kantinde chewbacca oturuyor gidip görev yapıyorsun ama senaryo ile ilgili olabiliyor bunların bazıları şimdi spoiler vermek istemiyorum oyunda eğer alırsan kendin görürsün bu missionları zamanla.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 MrBomb en azından eclipse için söyliyeyim adım başı jedi herkez jedi pvp lerde jedi görmekten kusacağım, oynamayı bilen bilmeyen eline ışıklı çubuğu almış...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu bir star wars oyunu ve star wars'un en önemli bölümü jedi'lardır. Tamam anladık o dönemde jedi falan yoktu ama gerçekçilik ararsanız padawanın bir vuruşta herhangi birini de kesmesi gerekirdi. Jedi'lık şu an çoğu kişinin oyunu bırakmasını engellemiş ve oyuna ekstra birşeyler katmıştır. Ne var jedi varsa.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Star wars episode 2 de yoda 1000 küsür jedi galaksi ye yayılmış durumda diyordu 10 000 den fazla jedi var üstelik episode 4 5 arasında episode 3 deki avdan sonra bile bu kadar ne kadar master jedi varmış train edecek bu kadar jedi ı onu anlamıyorum evet jedi ların vurma olayları çok saçma ls kesemiyor vs vs ama jedi olamayıp oyunu bırakacak adam varsa lütfen bu oyunu şimdiden bıraksın. Bu oyun jedi olma oyunu değildir. Oyunu kurtarmak ve oyundan sıkılmamak içinde tek çare jedi olmak değildir kaç tane adam tanıyorum oyunda ben jedi olmayacağım jedi olmak istemiyorum ben böyle çok iyiyim oyundan zevk alıyorum diyen ve oyunun ilk gününden beri oynuyan.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu arada yukarıda ki sith = dark jedi olayına gelince Arkadaşlar Jedi-Sith savaşından sonra Sithler neredeyse tamamen yok edildikleri için kalan Sithler tarafından karanlık tarafa geçen Jedilere Sith denmeye başlandı (diyebiliyorum) Ayrıca herkes mantıklı bir şey demiş haklısınız. Ama şu var.Bu kadar çok BH nin olması bence normal ama bu kadar çok Jedi 'nin olması çok kötü bir şey.(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 BH nüfusu olabilir fakat jedi lar kolay kolay yetişmiyor ve yetişseler bile vader tarafından enseleniyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sithlerin çoğunluğunu yok eden Darth Bane'dir. Sithlerin tamamen yok olduğu zaman ise Sith imparatorluğunu çökerten savastir. Episode I'de ilk kez tekrar ortaya çıkmışlardır. Darth Bane'in getirdiği kurala göre sadece iki sith olabilir ve oyundali iki sith Sidious ve Vader olduğu için sith olmak diye birşey yok. Sadece jedi olup karanlık tarafa geçebilirsiniz. Zaten Birinci Galaktik Imparatorluğun politikası de jediları kendileri için çalıştırmak (karanlık tarafa geçirip) ya da yok etmek. Yani imparatorluğun altında DJ olmak hiç de anormal bir durum değil.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nimloth, darth bane sith leri yok etmemiştir, sith lerle jedi ların ruusan'daki son karşılaşmasında lord kaan adlı sith lordu kitlesel imha silahı olan bi bomba kullanmıştır ve sith lerin hepsi burada ölmüşlerdir. darth bane ise savaştan tek sağ çıkan sith lordudur. bunun dışında önceki mesajımda da dediğim gibi episode 4 ile 5 arasında palpatine ve vader ın dark jedi ları kendileri için çalıştırmaya zorlicak bi aktivite yapıp yapmadıklarını bilmiyoruz, buna dair bilgi yok. sonrası için bilgimiz var evet, ama bu dönem için yok. bu yüzden biz oyuncular (yani çoğunluk) dark jedi ların oyunda imparatordan ayrılmasını istiyoruz, çünkü o şekilde olursa hikaye daha güzelleşicek ve saganın hikayesiyle çakışma olasılığı olmicak. said: Arkansis, 18 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: kaç tane adam tanıyorum oyunda ben jedi olmayacağım jedi olmak istemiyorum ben böyle çok iyiyim oyundan zevk alıyorum diyen ve oyunun ilk gününden beri oynuyan. oyunu ilk gününden beri oynama dışında bu tanım bana tam uyuyo :) ama bounty hunter da değilim. oyunun jedi-bh savaşı olmasından hazetmiyorum çünkü. veya ranged combat prof u olanların bonus toplamak için bh den sütunlar kasmalarından. örneğin bi rifleman in bh rifle sütununu kasması gibi. herkes aynısını yaparsa nerey kadar yani, herkes aynı oluyo oyunda. ben farklıyım mutluyum, her ne kadar bh kasanlar kadar etkili olamasam da...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 18 Haziran 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sen bunu de ondan sonra dolaştır ortalıkta imperial jedi ları ne anladım ben bu işten.[signature][hline]www.scuniverse.comwww.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not deadBeş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: biz oyuncular (yani çoğunluk) dark jedi ların oyunda imparatordan ayrılmasını istiyoruz, çünkü o şekilde olursa hikaye daha güzelleşicek ve saganın hikayesiyle çakışma olasılığı olmicak. evet böyle olmalı kendi başlarına olmalılar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 arkadaşlar bildiğim aynı ande sadece 2 Sith Lord olabilir.Yoda kendi diyiyordu abi DJ lere Sith diye. Çünkü onlara göre Dark Jedi olanlar Sith kültürünü benimsemiş kişiler. Aynı anda 2 Sith olacak değil o aynı anda sadece 2 Sith Lord olabilir.Bu kuralı da Darth Bane koymuştu zaten. Ayrıca o resim gerçek mi ? :D Ayrıca Episode 2 sırasında Galaksinin çeşitli bölgelerine yayılmış 9000 Jedi Coruscant'ta hazır bekleyen 200 Jedi vardı.Yanı aktif 9200 Jedi.Katliam sırasında bu Jedilerin tahminen sayısı tam belli olmamakla birlikte 8000'e yakını kaçmayı başarıyor (Obi-Wan mesajı değiştirince). Bu Jediler ise ilerleyen yıllarda Vader'in ve Sidious'un yetiştirdiği Güç kullanıcıları tarafından yakalanıyor 2 seçecek sunarlardı.Ya ölüm ya da Dark Side 'a geçmek.Çoğunluğu böyle yaptığı için Dark Jedilerin daha da fazla olması gerekli diye düşünüyorum.Gerçi bu Jediler yeni jedi düzeni Luke tarafından kurulunca Luke , Kyle Katarn ve Mara Jade gibi Jediler tarafından kurtarılıp Light Side geir dönmüşlerdir (hayatta olanlar ) Bu kadar Jedi aşırı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkansis jedi olamadın die kıskanıyon milleti böle yorumlar yazıyon :P. dark jedi = sith diil. asajj'a mesela sen sith değilsin demişlerdi o kızcağız kendini deliştirirken light jedi veya sith miydi? yoo. Bide oyun 5-6 arası geçiyo die biliyom ben (Bknz. abondoned rebel base- dantooine, bi ara alderaan için extradan alınan fpler) Dip not: Arkansis post kasıyo :P[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yok alo baba Palpatine Asajj'i manyaklaştırmak içinde söylüyor aslında onları ama tabii o en baba sith lordu o ne isterse o olur :D Bu arada bence hikaye ilerlese iyi olur.Jedileri yo etselerde hikaye ilerledikçe Endor'dan 20yıl sonraya gelse Luke New Jedi Order'i kursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar