Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet arkadaslar bugun Immortal_Spawns clanini kurmus bulunmaktayiz.Clanimizi buyuk hedeflerle kurduk ve bunlari basarmak istiyoruz.Clanmizi katilmak isteyen arkadaslar asagida yazacagim kurallara uygunluk gosteriyorlarsa bana msn adresimden veya pm atarak ulasabilirler. Gereksinimler: 1.Az da olsa ingilizce bilmek zorunludur. 2.En az lvl 40 olmak zorunludur. 3.En az 500 Nation Pointe sahip olmak zorunludur. Kurallar: 1.Clanimizda kufur etmek yasaktir.(Sikayet belirtildiginde clandan ban sebebidir) 2.KS yapmak kesinlikle YASAKTIR ve clandan ban sebebidir. 3.Clanda lider,asistanina ve clan uyelerine gereken saygi gosterilmemesi halinda clandan ban sebebidir. MSN:[email protected][signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:- Class:Assasin Lvl:4x Np:0 [Bu mesaj Anelor tarafından 19 Haziran 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 senin np'en 0 adamlardan nie 500 np istiyorsun[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 pardon imzayi duzeltmeyi unuttum bende np satin aldim 600 np war bende[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:- Class:Assasin Lvl:4x Np:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Clan Leaderine ve asistanına niye saygı göstersin herkeze eşit göstersin niye sizin ayrıcalıgınızmı var clan başkanısınız diye adamın bi tarafımı korkucak ah buna yalaklık yapiim yoksa clandan atar muaz allah ???[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 efet biraz bu sözlerden öyle algılanıyor clan leader'a saygısızlık affolmaz ama member'a yapılınca bişi olmaz gibi olmuş[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: oQo, 19 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Clan Leaderine ve asistanına niye saygı göstersin herkeze eşit göstersin niye sizin ayrıcalıgınızmı var clan başkanısınız diye adamın bi tarafımı korkucak ah buna yalaklık yapiim yoksa clandan atar muaz allah ??? ''Kanka napper a.q bizim bi ark war daha lvl 15 ama a.q'yuyor bulcanlarin fln .pneyi alsak clana lvl atlatiriz hem'' gibi konusmalar istemiyorum, istemiyoruz.[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:- Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Gladros, 19 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki: efet biraz bu sözlerden öyle algılanıyor clan leader'a saygısızlık affolmaz ama member'a yapılınca bişi olmaz gibi olmuş bu tarz bir amacimiz yok onun icin editleyip duzeltim yazimi[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:- Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 adam clan açmış saygı duyun isterseniz[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Marl0_on, 19 Haziran 2005 22:51 tarihinde demiş ki: adam clan açmış saygı duyun isterseniz saol marlon :)[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Klan seviyen yükselsin istediğine ulaş inşallah diyim pelerini de al yeşil kolluğu da en iyilere de gir..temennim bu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sanırım ben göremedim... bu clan hangi serverda?? :)[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 belki de yolumuz kesişir..eski warrior uma geri döndüm lvl43 üm pm atarım sana da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: _catastrope_, 19 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: sanırım ben göremedim... bu clan hangi serverda?? :) başlığı oku :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Marl0_on, 19 Haziran 2005 23:05 tarihinde demiş ki: said: _catastrope_, 19 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: sanırım ben göremedim... bu clan hangi serverda?? :) başlığı oku :D hehehe dedim sana sanırım ben görmedim diye :D:D:D[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Anelorrr! tebrikler hoca. Arkadaşlar söliym Anelor manyak assassindir. Söylüyosa bi bildiği vardır (smiley koymuyorum ciddiyim çünkü)[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sanki isim IS e benzetilmeye çalışılmış gibi geldi bana Immortal spawns ne demekse artık[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hadi Kolay Gelsin Clan Kurmak Kolayda Geliştirmek Zor İnşallah Siz Başarırsınız![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Biz kurduk bi clan olduk 30 kişi. Sonra biri dediki hadi beyler UO'ya. Gitti klanın yarısı :D[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben gelirim NP :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Arkadaslar bu clandaki isim tamamen Neverwinters Nights oyunundaki guildim olan Immortal Spawns'dan alinmistir KO ile ilgili hicbir ilgisi yoktur.Lutfen boyle benzetmeler yapmayiniz.Tebrikler icin hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslar.[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 [Bu mesaj Anelor tarafından 20 Haziran 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 allah yardımcın olsun clan kurmak da yonetmekde zordur basarılar allah sabır versın[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Tribula_IV_, 20 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki: allah yardımcın olsun clan kurmak da yonetmekde zordur basarılar allah sabır versın saol arkadasim[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hayırlı olsun klanınız.ilerde beklerim selam faslına el moradsanız :D , karussanız eslantta naber nasılsın deriz artk.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 harbı ya human mu orc mu bu clan?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 insan yaw pardon onuda yazmayi unutmusum ne acemi bi forum kullaniciyim ben böhühühü durun editleyem böhühühüü 30dk cinden editlene biliomus sadece harbi acemiyim ben[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 [Bu mesaj Anelor tarafından 20 Haziran 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar