Abus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet arkadaşlar varmıdır böle bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kafe sahipleriyle anlas yuklet bilgisayarlara oyna chatlaka sor bence birde nerde arıyordun kafeyi[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ankarada herhangi bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Güvenlikten emin olup acc ve passini gir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ekran klavyesini kullanarak girmeyi düşünüyorum bilgileri o nedenle bir sorun çıkmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben oynamıyorum ama bızım arkadaslar..Mert ınternet cafede oynuyor(Umıtkoy de 2048 baglantı var ...)[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kızılayda Nethouse cafede baya oynıyan var. çoğunluğu us de oynasada, sağlam güvenilir yerdir.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN [Bu mesaj OmeN tarafından 20 Haziran 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bahcelide 2. caddenin girisinde kosedeki liva pastanesinin carprazında hi net cafe var tavsiye ederim paticik toplantısıda orda yapılmıstı gercekten kaliteli ve guzel yerdir ordada oynanır zaten bilgisayarlarda defrezze(yanlıs yazmıs olaıblırım pek anlamamda) var reset atınca sıfırlanıo falan[signature][hline]Mervune Muhittin : Aman Tanrım!!! Mervune : "Mervune" demen yeterli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 olgunlardada uno cafede full oynuyolar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Abus, 20 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Ekran klavyesini kullanarak girmeyi düşünüyorum bilgileri o nedenle bir sorun çıkmaz gibi. oda engellemio[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar