od3on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 biraz once format attim.anakartın sürücüsünü yüklüyorum ama ag bagdaştırıcılarını goremıyorum? ethernet yok gibi.cross conn. yapıcaktık bi arkadaşla kabloyu takıyorum turuncu ışık yanıyor. bir sefer yine aynı sorun olmustu bi şekilde yapmıştım ama şimdi beceremedim.yardım edebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 biosta ethernet seçeneği disable değil di mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aynı kart bende de var, hiç anakart sürücüsü yüklemedim, her format attığımda kendi tanıdı, sorunsuz çalıştı. Aygıt yöneticisi networkadapter kısmında "NVIDIA nForce MCP Networking Adapter" şeklinde görünüyor benimki. Aygıt yöneticisinde bunun olması gereken yerde başka bir şey varsa, silip restart at, belki kendi tanır. Ya da belki tanımıştır, cross bağlantı için ayarlar uğraştırabiliyor bazen.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hocam enabled'da anlamıyorum neden bole yapıyo sıyırıcam.gecen seferde boleydi unuttum nasi yaptigimi. mir bende hicbisey yok su anda aygıt yoneticisinde.51251 kerede restart attım arattım kendim gostermeye çalıstım yemedı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 anakartın cd si duruyorsa onda vardır yoksa www.asus.com.tw dan indir.tam linki yazacaktım ama asusun site şu an kapalı serverlarını güncelliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yukluyorum olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar