Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul kumru yiyelim etkinligi

vesmor

Öne çıkan mesajlar

[spo1=Devlet baba sagolsun]Karakoyde var devlete ait yasal olur :P[/spo][signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 19 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=yeni bi fikir]taximde biyer var tantuni cafe diye tantuni mersinin garip bi kebabi tadi gayet guzel ucanadama sik sik gideriz oraya 2.5 milyon gibi bisiydi galiba fiyati içerisi kucucuk ve herzaman bos eglenceli gecebilir ortam tamamen bize ait yani[/spo][signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 19 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
[spo1=yeni bi fikir]taximde biyer var tantuni cafe diye tantuni mersinin garip bi kebabi tadi gayet guzel ucanadama sik sik gideriz oraya 2.5 milyon gibi bisiydi galiba fiyati içerisi kucucuk ve herzaman bos eglenceli gecebilir ortam tamamen bize ait yani[/spo]
+111111111111 abi super bi fikir[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gidin bir çin lokantasına, suşi yiyin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim olabilir gercekten ama nisantası fos soyliyimi, ya aslında ben lan party istiyorum yaws yarın adekse gelen var mı ? sdffds[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya salı pizza hut yapalım yine :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence tantuni cafede toplamnalım 10*15 kiş bole harika olur bence ortalıgı dagıtrz[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[00:04:52] || hellspe: abi sen tantuni cafeye gelrmsn? patibulsması (ist)
[00:05:05] Mayhem: bursadayım olm ben
[00:05:34] hellspe: istç gel aabi
[00:06:18] Mayhem: tantuni icinmi =)
[00:08:15] hellspe: abi pati bulusması sonucta
[00:08:46] Mayhem: napim patiyse pati bildigin kedi patisi

tabi tantuni icin ben yine evden kaymaya diye cıkıp istanbula gelirim =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 20 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
said:
[00:04:52] || hellspe: abi sen tantuni cafeye gelrmsn? patibulsması (ist)
[00:05:05] Mayhem: bursadayım olm ben
[00:05:34] hellspe: istç gel aabi
[00:06:18] Mayhem: tantuni icinmi =)
[00:08:15] hellspe: abi pati bulusması sonucta
[00:08:46] Mayhem: napim patiyse pati bildigin kedi patisi
tabi tantuni icin ben yine evden kaymaya diye cıkıp istanbula gelirim =)

gel gel :D persembe paintball var gelmem :D cuma yapilabilir ya parası yokmus hellspe nin veririz dedim ama vermeyip bulasıkları yıkatmayı dusunuyorum hmmmss....

[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 20 Haziran 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insan dostuu düşmanını tanımalı dimi :D[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

abi msn'deki ozel konsumaları buraya aktarmayalım lutfen[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...