duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cok ii yaa harika bisi ama epimizin nekadar savunasiz oldugunu gosteriyo[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock:
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lol komedi.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya şimdi hipnotize hakkında atıp tutmayalım çünkü tahmin ediyorum ki hiçbirimiz bu konuda birşey bilmiyor. Yani hipnotize etti ondan birşey hatırlamıyor demek saçma olur gibi geliyor bana.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Haziran 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: elvyn, 17 Haziran 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Ya şimdi hipnotize hakkında atıp tutmayalım çünkü tahmin ediyorum ki hiçbirimiz bu konuda birşey bilmiyor. Yani hipnotize etti ondan birşey hatırlamıyor demek saçma olur gibi geliyor bana. videoyu izlemedim ama kişi hipnotize olmuşsa uyandığında her şeyi hatırlar. konu hakkında bilgim var ama ukalalık gibi olmasın
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hatta şimdiden söyliyim hipnoz şovlarından sonra kişiler yaptıkları şebeklikleri hatırlamazlar bunun sebebi hipnoz sırasında onlara yaptıklarını unutmalarıyla ilgili verilmiş ayrıca bi komuttur
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: trapt, 17 Haziran 2005 03:24 tarihinde demiş ki: yazık ya ..kızlara yapmak lazım aslında :D O_o
magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 asansöre binince hoplayıp zıplayın kızlar o zaman daha çok korkuyor :-p[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet?
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bana da biras düzmece gibi geldi.Genede ilginç :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence adam yeterince korkmus bir kız daha fazla korkamazdı, asansor olayını da anlamadım ama neyse
magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bir gün beraber binelim anlarsın :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 boşuna uğraşmışlar gibi geldi bana[signature][hline]Fire in the Darkness...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 indiremem 19 mb[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Oyun adında bir film vardı bana onu anımsattı :)
athea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu amator bi video cekimi degil. bu adam darren brown, mind illusionist mi ne diolar buna. channel 4'da haftada bir program yapiyo, the trick of the mind yanilmiosam adi. ayrica sadece tv'de diil, sahnede de bisiler yapio. millet acaip hastasi. ben bikac kere tvde gormustum, iste bu video turevi programlar yapio. bu videonun da programlardan birinden alinti olmasi lazim. sen inanio musun die sorucak olursaniz, cevabim inanip inanmamayi dusuncek kadar ilgilenmiorum kendisiyle henuz ama ilginc buluorum, bi ara vakit bulduumda bi showuna gidecem, tv'de de izliycem olcaktir =p adamin web sitesi: http://www.derrenbrown.co.uk/ meraklisina: Derren Brown is a unique force in the world of illusion - he can seemingly predict and control human behaviour. He doesn't claim to be a mind-reader, instead he describes his craft as a mixture of magic, suggestion, psychology, misdirection and showmanship. Whatever you choose to call it, his unparalleled performances amaze and unsettle all those who watch him. This is a powerful and provocative form of entertainment, unlikely to be imitated for a long while. bio: Born in Croydon in 1971, Derren traces his interest in psychological techniques to childhood. "I was a very good liar and a revoltingly charming child", he says. Like a lot of solitary children he developed an interest in magic but it was only later at Bristol University, where he studied Law and German, that he started to take it seriously. "I found myself developing an analytical mind-set, able to spot the loopholes in anyone's argument very quickly". After graduating, Derren abandoned a career in Law and concentrated on developing his skills at psychological magic. He was able to pay the bills by combining performing in cafés and bars with a sideline in portraiture. His big break came in 1999 when he was asked by Channel 4 to put a TV show together. The result, "DERREN BROWN: MIND CONTROL", was shown in December 2000, proving an immediate success. The repeat showing rated in Channel 4's top ten. This was followed in August 2001 by another special: "DERREN BROWN: MIND CONTROL 2", further establishing him as a hit with viewers and critics alike. "Derren Brown has taken the cheese and sleaze out of showbiz magic and restored a sense on wonder - unbelievable stuff" (Time Out), "Astonishing - utterly convincing" (Observer), "Fascinating"... (Sunday Times). After further specials and a series, Derren - always one to push forward the boundaries of showmanship and magical entertainment - caused an international furore [/i]when he played Russian Roulette on live television. "DERREN BROWN PLAYS RUSSIAN ROULETTE LIVE" secured his notoriety with the British public in October 2003[/i]. Since then he has continued to provide intelligent, stylish and controversial television, as well as hugely successful theatre runs in the West End and across the UK. His workload keeps him busy 52 weeks a year, with the occasional weekend free to paint. He lives happily with his two parrots for company, and an apartment full of taxidermy. program yaptii tv kanalinin sitesinde daha cok videosu var ilgileniosaniz: http://www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/M/mindcontrol/video/ [Bu mesaj athea tarafından 17 Haziran 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya bi git kızım... dellendirme adamı ecnebi ecnebi konuşup...[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
dominic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 siz zombie derken ciddimiydiniz, caine, athe? bir terslik var?
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şşşttt... itina ile akıl alınır böyle zamanlarda birden ortaya çıkarak vali efendi:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
athea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehe zombiler kovalasin seni keynim canum, istersen szasshole'un zombi yapma sanati adli basligini inceleyip pet zombieler yapalim, oynariz =p
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben türkiyenin ikinci online düğününü isterem:) halay çeken bünmyeler huzur verir ortama.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
athea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 vali fena diil, iyi muhtar demedi =p
dominic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet adi MATRON BAENRE olan birisi icin o bile iyi sayilabilir. - dom 'eski jhelom mahallesi muhtari' inic ps. kendisi de jhelom ihtiyar heyeti uyesidir. [Bu mesaj dominic tarafından 17 Haziran 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aaaa mahallenin muhtarı belli:) henuz kendisi teşrif etmediler galiba?:) eskiden buralarda kasap vardı, mahallenin delisi vardı, jilet cenk vardı, şimdi az aşağıya alışveriş merkezi yapıldığından beri kalmadı buraların eski tadı:P[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya aklıma bişi takıldı herşey çok iyi olmuş bu oyunda adam çok akıllıca bi oyun hazırlamış ama zombileri kovalarken bu çocuk adam yanına yaklaşıyo ve birden hipnotize oluyo bu nasıl oluyo yaw adam orda bişi yapmıyo gibi o kısmı biraz saçma geldi bana
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 henüz izlemedim ama yükleyecekler buradan indirebilirler[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 17 Haziran 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar