Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombie Arcade Şakanın Böylesi

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

İnsan beyni sırrını korumayı başarıyor. Bırakın uzayı ve dünyayı biz, insanoğlu daha vücudumuzu bile tam anlamıyla çözebilmiş değiliz. Birazdan izeleyeceğin video, insan beyninin zaman zaman teknoloji karşısında çaresiz kalabileceğini gösteriyor. Aslında bu bir deney. Ortada bir video oyunu var. Bu oyunda masum bir şekilde zombileri vuran kurbanımız, bu sırada farkında olmadan oyundaki hesaplanmış ışık hamleleriyle hipnotize oluyor ve uykuya dalıyor. Sonra onu aynı oyundaki gibi tasarlanmış bir binaya sokuyorlar ve uyandırıyorlar. Neye uğradığını şaşıran genç daha olayı kavramaya çalışırken, üzerine gelen zombilerle iyice şoka giriyor. Gerisini videoyu izlediğinde göreceksin. Site açıldığında video'nun yüklenmesini bekle ve play'e tıkla sonrada bu ilginç deneyi izlemeye başla... :P

Buyrun...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 17 Haziran 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En sevmediğim olaylar zaten onlar merak etmeyin bende ilk i,zlerken aman şimdi bişi çıkcak gene bö dicek bende ona reset dicem dedim :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin şevkini nie kırıyorsun :) Hehe yok düzmece gibi gözüküyor ama yani yapılmışta olabilir kimse traş için kalkıpta bu kadar yer oyun felan ayarlamaz erifler mekanı seçip ona göre oyun yapmışlar...[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

SAbır arkadaşlar güzel bir video[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...