Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OGame - Evren 10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evren 10 da açıldı ben de hemen atladım oynıycak arkadaşlar gelsinler ittifaka
bu ittifak pati ittifağı deil yani isim olrak ama içi öle olur :D
Galactic Empire [GE][signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
ehehe valla be ehoe

bi de nasıl savaşa soktunuz bizi başka bi ittifakla bu kadar çabuk. bi de savaşa sokup çıkmışsın ehoe

ben de çıktım ittifaktan, Stargate'e geçtim. umarım bana şu an saldırıya gelen düşman ittifak üyeleri mesajlarımı kaale alır hehe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
nasıl bitirdin abi, haldur huldur geliyor elemanın teki, takmıyor da mesajlarımı ehoeh

yahu üstelik 4-5 saatlik mesafeden geliyor, 2 saati kaldı. nasıl bir azimdir bu ehoeh[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
puhaha abi 1 evrende oynayın neyinize yetmiyo ya :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
brnfr girdim yahu yokmu pati emperial
kuralım hemen
dur kurdum ben
pati Imperial (PE)

[Bu mesaj cenx tarafından 18 Haziran 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende 10. evrende açtım gaza gelip :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Mesaj tarihi:
ben oyuna yeni basladim 10.evrende oynuyorum ittifak kurulursa benide alin yardima cok ihtiyacim war :) yardimda ederim tabi[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.

KO
-----
Name:Anelor
Clan:Immortal_Spawns
Class:Assasin
Lvl:4x
Np:600
  • Yeni Oluştur...