b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evren 10 da açıldı ben de hemen atladım oynıycak arkadaşlar gelsinler ittifaka bu ittifak pati ittifağı deil yani isim olrak ama içi öle olur :D Galactic Empire [GE][signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaerath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 senin ittifagına kimse gelmez 11. evren açılsın bırakır oraya gidersin hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehehe valla be ehoe bi de nasıl savaşa soktunuz bizi başka bi ittifakla bu kadar çabuk. bi de savaşa sokup çıkmışsın ehoe ben de çıktım ittifaktan, Stargate'e geçtim. umarım bana şu an saldırıya gelen düşman ittifak üyeleri mesajlarımı kaale alır hehe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi adamlar gaza geldi de savaşı bitirdim ben korkamyın yani öle bıraktım..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 nasıl bitirdin abi, haldur huldur geliyor elemanın teki, takmıyor da mesajlarımı ehoeh yahu üstelik 4-5 saatlik mesafeden geliyor, 2 saati kaldı. nasıl bir azimdir bu ehoeh[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 alala çekilmesi lazım abi tazminat ödedim bırakıom die[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hö?? ehem oha![signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 puhaha abi 1 evrende oynayın neyinize yetmiyo ya :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bizde başladık 10. evrende ben 5. evrendede oynuyorum ve güçlüyüm 5 te[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ok[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 brnfr girdim yahu yokmu pati emperial kuralım hemen dur kurdum ben pati Imperial (PE) [Bu mesaj cenx tarafından 18 Haziran 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende 10. evrende açtım gaza gelip :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben oyuna yeni basladim 10.evrende oynuyorum ittifak kurulursa benide alin yardima cok ihtiyacim war :) yardimda ederim tabi[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar