hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yaklaşık yarım saat önce başladı fareyi sola oynatınca yada bişeyler yapınca düzensiz olarak sağa yukarı falan uçuyor çıkıyor. Microsoft Wireless Optical Desktop Kullanıyorum. Ama keyboard kablolu kasmasın diye. neyse, fareyede alıcıyada reconnect yaptırdım. olmadı. farenin pilini değiştirdim olmadı. alıcının usb hub'unun yerini değiştirdim. hatta ek hub'a taktım olmadı. arada hiçbişey yükleemdim. bi tek reverse mouse oynarken 180derece çevirdim ekranı o arada oldu ztn. bu arada ps/2 A-Tech Ezik Farem çalışıyor gül gibi. ama onnuda scrollu fln yok napcam ben[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kulak çöpüyle temizle olmadı tak cıkar olmadı yenısını al olmadı :(([signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hmm optik olmasa benim eski kablolularda da kafayı yiyodu sorun giriş yerndeydi takıp çıkardığımda düzelirdi ama optikmiş[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kablosuz optik off diğer ezik fareyle yaşayamam ben ölürüm[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tamam çözdüm olayı dergi koymuştum altına çok parlak geliyodu yanlış yansıyodu heralde lol 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi dicem aam düşünüp buldum sorunu demeiyim en iyisi oh be[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 mouse pad i degistir dicektim cozmussun eheh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 pad ın renklerınden yapar onu.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar