Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek..

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şimdi birazdan pizza yiycem de üzerine bi de acaip abur cubur abanmak istiorum
sizce nası bişiler yapiim kendi özel karışımlarınız tatlılarınız flm war mı?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Mesaj tarihi:
simdi hic dusunmuyonmu ya yaz geliyo burda rejim yapan arkadaslar olabilir diye. :) ne kadar ayıp ya seni siddetle protesto ediyorum insallah isin cıkarda yiyemezsin o pizzayı. adamın durduk yere istahını kabarttın ya :(
Mesaj tarihi:
Pizzanın üzerine mayonez abanıyorsun, sonra yiyosun.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
karpuz ye
hem kilo aldırmıyo,hemde çok lezzetli
ben yiyiyorum soğuk soğuk,çok güzel herkese tavsiye ederim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
ya karpuzun cekirdekleri ayıklıcam diye aksıyosun. bi bakıyosun karpuzden eser yok. akrpuz nerde ?? cekirdeklerle 65425424 parcaya ayrılmıs :( :D[signature][hline] impossible is nothing as nothing is nothing

/ 0 0
=o=/
Mesaj tarihi:
ya zati pizzaya normalde ketçap ve mayonez abanıp yiyom da mayonez yoktu şimdi ketçap abandım ve yedim
üstüne naaaaapsam?
sanırım bişi buldum muzlu süt yapçam çikolata eritçem bi de üstüne dökçem???[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
togi92, 20 Haziran 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
ya karpuzun cekirdekleri ayıklıcam diye aksıyosun. bi bakıyosun karpuzden eser yok. akrpuz nerde ?? cekirdeklerle 65425424 parcaya ayrılmıs :( :D

çekirdekleri de ye[signature][hline][/b]Msn adresim
Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Yok benim dedem pipili kızdı.
elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
Mesaj tarihi:
evt yaptıımı söliim
muzlu sütü yaptım balımı da çaktım içine sonra kakao sosu boca edip karıştırdım
milka miky cows la beraber afiyetle yiyom[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...