Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben BL de oynuyorum[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ragnaros - alliance[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tek high pop. normal server olan Silvermoon'dayım bende. 3-5 tane de tr oyuncu var benim bildiğim, başka yok eheh. pvpde bolca var normal server olmasına rağmen. sürekli raidler var, hergün 2-3 uzun raide katılma şansınız var en az :). soracıma,serverın horde/alli oranı 1/3 :p (ben alli'yim). high pop olmasına rağmen sıra bekleme olayı hafta içi/sonu sabah/öğle/ hiç yok direk giriliyor, arada bazı akşamlar 5dk oluyo sadece hafta içi. haftasonu ise akşamları 20-30 kişi beklediğim oluyor benim. oda 4dk zaten bişi deil.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 stormrage'de oynuyorum gayet'te memnunum. popülasyon normalin altında. bildigim kadari ile de türk de var(mış) baya.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bern ve iki arkadaşım hangi servera gireceğimiz konusunda karar veremedik (BL dew oynamıştım 2-3 ay önce şu an adamların lv ortalamsını düşünemiyorum). Hangisine girebilirim böyle türklerin olduğu lagsız falan[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla stromrage kafadan enaz 40 kişi var.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yav bu sırada patchleri direk indirebileceğim bir yer warmı bir daha blizzard updater ile uğraşmak istemiyorum. ÇOk uzun sürüyor o zaman yarın stormrage de başlıyorum. Nick: Hersterum Class: night elf/hunter[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bende nightelf rogue'um. Ismim Rendian. karşılaşırız umarım... :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 vay be varya şu türkleri bir araya toplasak blizzard'a türk server'ı açtırırız yani :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 daggerspine / alliance[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bl den kor'galla taşıdım mage'imi Raimad ud mage ayrıca ragnarosta human priestim var onla oynicam kor'galla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 03:01 tarihinde demiş ki: Benim yerimede lvl kasın. hatta uyuyacak falan varsa versin acc unu ben kasarım ona :=) Herkese iyi eğlenceler.. sen aveniadakimiydin[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Skullcrusher / Eleara the Rogue[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben bloodhoofta dwarf warrior oynuyodum 21. level oldu hafiften sıkıldım şimdi burning legionda tauren shaman açtım dün akşam 9. level daha :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 merak ettigim soyle bisi var karakterle bir serwerda basladimi dierine girince baska charmi kasmak gerekiyor yoksa ayni charla her serwerda takılabiliyomusun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yeniden kasmak gerekiyor. kastığın char servera bağlı[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodnergal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben ve 10 arkadas Silvermoondayız. Allience-Guildimizin ismi Battle Hymn silvermoondaki turk arkadasları guildimize bekleriz. Normal server olmasına rahmen hergece raid oluyor.Bu gece Undercity'i işgal ettik gerçi uzun süre elimizde tutamadık ama olsun zevkliydi :) [Bu mesaj bloodnergal tarafından 31 Mayıs 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 BL den transfer açıldığında Kor'gall a karakter attık orada da Türk potansiyeli var.Low Pop türk barındıran pvp sunucusu için korgall ı seçebilirsiniz[signature][hline]Sinister sinister nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Merhaba, Dragonmaw serverında Holy Warriors guildi olarak WOW'a devam ediyoruz Guild lideri : Sultan Karışık bir guild, şu an 235 üyesi olan 1 ay inaktif kalanların çıkarıldığı bir guild. Bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Vashj E gelirseniz turkleri bekliyoruz /w Tayfun yazmanız benımle kontak yeterli[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sylvanas - Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sylvanas'a gelmeyin her itema need atan bir druid ve pvp yapmayı bilmeyen bi shaman var ;) , mucks bu arada laf sahibini buldu eheh.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Lyrent, 11 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Sylvanas - Horde Evet sylvanas tayız horde olan varsa /w Kaghan /w Actn /w Anduriltr /w Stormwinder /w Rucchahn Eternal Rage isimli guildimiz..[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilgilenen war mı hala bilmiorum ama frostwhisper da bir çok alliance türk var...[signature][hline]Observing the world on a dragon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yeni başlayacaksanız Sylvannas'a gelin derim. Hem yeni kurulan bi server hemde alliance açığı var. Pala mala açın bişiler. Kan lazım daha çok kannnn...[signature][hline] Sohto | Orc Shaman @ Sylvannas Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar