Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben BL de oynuyorum[signature][hline]Burning Legion-Shindei
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ragnaros - alliance[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tek high pop. normal server olan Silvermoon'dayım bende. 3-5 tane de tr oyuncu var benim bildiğim, başka yok eheh. pvpde bolca var normal server olmasına rağmen. sürekli raidler var, hergün 2-3 uzun raide katılma şansınız var en az :). soracıma,serverın horde/alli oranı 1/3 :p (ben alli'yim). high pop olmasına rağmen sıra bekleme olayı hafta içi/sonu sabah/öğle/ hiç yok direk giriliyor, arada bazı akşamlar 5dk oluyo sadece hafta içi. haftasonu ise akşamları 20-30 kişi beklediğim oluyor benim. oda 4dk zaten bişi deil.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 stormrage'de oynuyorum gayet'te memnunum. popülasyon normalin altında. bildigim kadari ile de türk de var(mış) baya.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bern ve iki arkadaşım hangi servera gireceğimiz konusunda karar veremedik (BL dew oynamıştım 2-3 ay önce şu an adamların lv ortalamsını düşünemiyorum). Hangisine girebilirim böyle türklerin olduğu lagsız falan[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla stromrage kafadan enaz 40 kişi var.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yav bu sırada patchleri direk indirebileceğim bir yer warmı bir daha blizzard updater ile uğraşmak istemiyorum. ÇOk uzun sürüyor o zaman yarın stormrage de başlıyorum. Nick: Hersterum Class: night elf/hunter[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bende nightelf rogue'um. Ismim Rendian. karşılaşırız umarım... :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 vay be varya şu türkleri bir araya toplasak blizzard'a türk server'ı açtırırız yani :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 daggerspine / alliance[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu)
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bl den kor'galla taşıdım mage'imi Raimad ud mage ayrıca ragnarosta human priestim var onla oynicam kor'galla birlikte
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 03:01 tarihinde demiş ki: Benim yerimede lvl kasın. hatta uyuyacak falan varsa versin acc unu ben kasarım ona :=) Herkese iyi eğlenceler.. sen aveniadakimiydin[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Skullcrusher / Eleara the Rogue[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben bloodhoofta dwarf warrior oynuyodum 21. level oldu hafiften sıkıldım şimdi burning legionda tauren shaman açtım dün akşam 9. level daha :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 merak ettigim soyle bisi var karakterle bir serwerda basladimi dierine girince baska charmi kasmak gerekiyor yoksa ayni charla her serwerda takılabiliyomusun ??
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yeniden kasmak gerekiyor. kastığın char servera bağlı[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
bloodnergal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben ve 10 arkadas Silvermoondayız. Allience-Guildimizin ismi Battle Hymn silvermoondaki turk arkadasları guildimize bekleriz. Normal server olmasına rahmen hergece raid oluyor.Bu gece Undercity'i işgal ettik gerçi uzun süre elimizde tutamadık ama olsun zevkliydi :) [Bu mesaj bloodnergal tarafından 31 Mayıs 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 BL den transfer açıldığında Kor'gall a karakter attık orada da Türk potansiyeli var.Low Pop türk barındıran pvp sunucusu için korgall ı seçebilirsiniz[signature][hline]Sinister sinister nereye kadar?
tom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Merhaba, Dragonmaw serverında Holy Warriors guildi olarak WOW'a devam ediyoruz Guild lideri : Sultan Karışık bir guild, şu an 235 üyesi olan 1 ay inaktif kalanların çıkarıldığı bir guild. Bilginize...
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Vashj E gelirseniz turkleri bekliyoruz /w Tayfun yazmanız benımle kontak yeterli[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sylvanas'a gelmeyin her itema need atan bir druid ve pvp yapmayı bilmeyen bi shaman var ;) , mucks bu arada laf sahibini buldu eheh.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone-
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Lyrent, 11 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Sylvanas - Horde Evet sylvanas tayız horde olan varsa /w Kaghan /w Actn /w Anduriltr /w Stormwinder /w Rucchahn Eternal Rage isimli guildimiz..[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus)
observer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilgilenen war mı hala bilmiorum ama frostwhisper da bir çok alliance türk var...[signature][hline]Observing the world on a dragon...
Sohto Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yeni başlayacaksanız Sylvannas'a gelin derim. Hem yeni kurulan bi server hemde alliance açığı var. Pala mala açın bişiler. Kan lazım daha çok kannnn...[signature][hline] Sohto | Orc Shaman @ Sylvannas Realm
Öne çıkan mesajlar