Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Serverlarında Türklerin Yoğun Olarak Girdiği ve Önerilen Serverlar Burada....

Eno

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
tek high pop. normal server olan Silvermoon'dayım bende.
3-5 tane de tr oyuncu var benim bildiğim, başka yok eheh. pvpde bolca var normal server olmasına rağmen.
sürekli raidler var, hergün 2-3 uzun raide katılma şansınız var en az :).

soracıma,serverın horde/alli oranı 1/3 :p (ben alli'yim).

high pop olmasına rağmen sıra bekleme olayı hafta içi/sonu sabah/öğle/ hiç yok direk giriliyor,
arada bazı akşamlar 5dk oluyo sadece hafta içi. haftasonu ise akşamları 20-30 kişi beklediğim oluyor benim. oda 4dk zaten bişi deil.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Bern ve iki arkadaşım hangi servera gireceğimiz konusunda karar veremedik (BL dew oynamıştım 2-3 ay önce şu an adamların lv ortalamsını düşünemiyorum). Hangisine girebilirim böyle türklerin olduğu lagsız falan[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

yav bu sırada patchleri direk indirebileceğim bir yer warmı bir daha blizzard updater ile uğraşmak istemiyorum. ÇOk uzun sürüyor o zaman yarın stormrage de başlıyorum.
Nick: Hersterum
Class: night elf/hunter[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ve 10 arkadas Silvermoondayız. Allience-Guildimizin ismi Battle Hymn silvermoondaki turk arkadasları guildimize bekleriz.
Normal server olmasına rahmen hergece raid oluyor.Bu gece Undercity'i işgal ettik gerçi uzun süre elimizde tutamadık ama olsun zevkliydi :)

[Bu mesaj bloodnergal tarafından 31 Mayıs 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...