Leprosy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 free shardı varmı?[tamam hemen sövmeyin :D)[signature][hline]Elven Lord Silinde Aina'gar Bright eyes.Blinded by fear of life.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sen westfall danmı bahsediyorsun eger oraysa yıne sana dalamaz ally zone orası[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet evet westfall :) Ama gercekten dalmisti us open beta da hemde anlattigim gibi, eleman hic sıkılmamaıs gelmis caktirmadan sessiz sessiz, birden gülme sesini duyunca uyandim dondum baktim tam karsımda, sonra daldı tabi. hatta daha sonra oradaki kulede biz bi kac kisi ona /rude yaptik, hadi gelsene gelsene diye, orada npc ler vardı da :) tabi oda bize baktı durdu. ama eminim normal serverda olduguma, belkide ben flag acmistim,yada npc kesmistim. baya zaman gecti aradan,kusura bakmayın bu konuyuda mesgul ettik. Artık BL deyim zaten, orası hem kalabalık hemde heyelecanlı,bide pvp, world of warcraftın dogasına daha uygun, bir swg de ve swg evreninde rebel ve imparatorluk ic ice bulundugundan, toplum olarak, orada her daim pvp bana normal gelmiyor ama burada ezelden beri (Warcraft 1, 2, 3 ve exp) bibiri ile savasan iki grup var. mesela dusunun warcraft 3 oynuyorsunuz, iscileriniz haldır haldır calısıyor, agac kesiyor, baslarına da bi warior koymussunuz, o sırada bir yerlerden 3 tane orc geliyor, anında dalıyorlar. yada tam tersi, sonucta warcraft evrenine pvp cok uygun. Bunlar tamamen sahsi goruslerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 server full olunca kac kisi oluyo bilen varmi cok merak ettimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hayırlısı bende WoWdayim..[signature][hline](El Habibi) Belki begendiginiz silah vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kibrisli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Oyunu yarın almayı pilanlıyorum umarım da bulabilirim bulamasam rum tarafına geçip ordan almak zorunda kalacam.. Oyunda görüşmek dilekleri ile..[Kıbrıslı arkadaslar msj atsın burda bi sinerji yaratalım ;D ][signature][hline][ img ]http://www.phpbbserver.com/phpbb/images/avatars/gon/23798128042151b4c1adcc.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ben günlerdir burning legionda oynuyorum tauren olmak üzere daha göremedim hiç türk kimse öküz olmuyomu bizden?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Skullcrusher'dayim gayet hos güzel bir server. Karma bir guildimiz var agırlıklı olarak hollanda vatandası insanlar bulunmakta.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben de Tauren olarak baslamistim, sonra bi Undead deneyim dedim, Insanlarin cogunun Undead oldugunu gordum.. Ya da alan Thunder bilmemneye gore daha kucuk.. Ama farketmiyor, oyun zaten zevkli :) Tek problem, gecen gece oyuna girmedne once 394 kisi beklemem oldu sirada.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Cuce, 20 Şubat 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Ben günlerdir burning legionda oynuyorum tauren olmak üzere daha göremedim hiç türk kimse öküz olmuyomu bizden? Hehe Taurenim ama Skullcrusher dayım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurforever Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadaşlar herkese selam ben taze (3 günlük) wow oyuncusuyum hastası oldum bladefist ve turalyon serverlarında charlar var(turalyona nedir ne deildir bilmezken girdim,ark var isveç bladefistte ona da ondan girdim).toplamda 6-7 char var(max görebildiğim lvl 8:D) ben de türklere katılmak istiyorum guild muild party raid yapmak istiyorum(çok mu oldu ya?)Burning Legiona katılmak isterim gelsem kabul edilir miyim?(ehuhe bu bahane,geliyom kırmızı halı serin demek istiom)veya düşündüm 5 dk'ya kadar burningde char açıyom,kaçılınnn... Not:%99 adım Devilord olacak isteyen pm atsın oyunda(bana da nası pm atıldığını öretsin:P).her türlü bağış kabul edilir,asla geri çevrilmez ^^. Görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 "/w entercharacternamehere " sorna zaten yazı pembeye dönüşüğr sende elemana mesaj atmış olursun, eğer durup dururken "r" ye basarsan sana en sonr whisper etmiş kişiye mesat atarsın[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bide burning legiona girmek için her seferinden en az yarım saat bekliyorum ben bu yuzden genelde stormreaver (pvp) de oynuyorum hoş o kadar kastım BL de ama yok yani hele saat 6 dan sonra girmek imkansız o yuzden hobaaly başka bir servera taşınsan diyoerum pop önemli değil zaten bi iki aya heryer high pop olucak[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurforever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cuce sağol bi de cidden bu sıralar çok uzun olabiliyor blizzard buna bir çare falan bulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hepiniz Türkler orda diye bir server ı istila ederseniz beklersiniz tabi.Blizzard ın yapabileceği bişey yok.[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben son 1 haftadır girişimde bir dakika bile beklemiyorum burning legionda. giriş saatlerim her saat specifik yok sabah da giriyourm öğlede akişamda sabaha karşıda. Playerın karakterinin levelına göre bekletiyorsa bilemme hani üst levellar deli gibi oynuyo o yüzden o adamlara öncelik verelim hesabı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurforever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: raider, 25 Şubat 2005 09:39 tarihinde demiş ki: Hepiniz Türkler orda diye bir server ı istila ederseniz beklersiniz tabi.Blizzard ın yapabileceği bişey yok. e ama gel de haksızsın de.oyuna başladıım sıralarda bi ark vardı ona rastladım,adama selam melam felan diyecektim dalgınlıkla general chate konuştum pm yerine,sonra generaldeki herkes bangır bangır bana patladı "NO ORCISH IN GENERAL!!!!","TALK ENGLISH" ve daha bikaç şey.pardon falan fayda etmedi dır dır bunaklar gibi yarım saat çekiştirdiler saygı kalmamışmış da burada herkes beraber oynarmış da vsvsvs. ama başka gün baktım herif rusça mı ne konuşuyo bikaç kişi de ona cvp veriyo diğer o ötenlerde tık yok....gel de kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunatra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Biri servera nasıl girebileceğim hakıında bilgi verebilri mi aldım fakat nasıl gireceğimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Oyunu kurdun mu?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ne gerek var BL de herkes turk turk ne diim size ben :) warsong canavar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunatra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Oyunu yükledim ne yapayım patchide çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Skullcrusher müthiş bence Ally/Horde dengesi var(yani en azından %55all %45 horde) Bu arada "General" chat odasında İngilizce zorunludur. İngilizce konuşulan bir server burası ve dediğim gibi zorunlu. Bu sana kasıt yapılan birşey değil bunu yapan almanda olsa fransızda olsa sert bir şekilde tepki var.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurforever Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yok pardon mesele o değil biliyorum generalde ingilizce zorunluluğunu.ama sonradan o garip gurup dille çatır çatır sohbet edenlere neden kimse bişey demedi ona bozuldum aamaaan...her neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben genelden bırkere turk yokmu dıye bagırayım dedım hemen bıdıbıdı yaptılar genelde ıngılazca dısında konusturmuyorlar adamı malesef boyle[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Türklerin yoğun olduğu yerlerden çok, oynamayı bilen Türklerin olduğu server önemli bana göre. Burning Legion'da chat yapmasını bilmeden oynayan insanlar var. Baydırıyor direk serverdan. Şu Turkish kanalına girdim. 2 saat oynama süresince onlarca kişi girdi falan ama kimse konuşmadı. "Bunlar bilmiyor mu acaba" dedim ve mesaj attım. "Beyler kanalda yazmak için / koyun ve kanal numarasını yazıp boşluk bırakın..." falan dedim. Mesajlar gelmeye başladı, "ooohh teşekkür ederim bende nasıl yazacam diye kasıyordum" falan. Sanırım Burning Legion'u bırakacağım. Burda bilen ark.'lar nerde oynuyor acep?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar