Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Serverlarında Türklerin Yoğun Olarak Girdiği ve Önerilen Serverlar Burada....

Eno

Öne çıkan mesajlar

evet evet westfall :)

Ama gercekten dalmisti us open beta da hemde anlattigim gibi, eleman hic sıkılmamaıs gelmis caktirmadan sessiz sessiz, birden gülme sesini duyunca uyandim dondum baktim tam karsımda, sonra daldı tabi. hatta daha sonra oradaki kulede biz bi kac kisi ona /rude yaptik, hadi gelsene gelsene diye, orada npc ler vardı da :)
tabi oda bize baktı durdu.

ama eminim normal serverda olduguma, belkide ben flag acmistim,yada npc kesmistim. baya zaman gecti aradan,kusura bakmayın bu konuyuda mesgul ettik.

Artık BL deyim zaten, orası hem kalabalık hemde heyelecanlı,bide pvp, world of warcraftın dogasına daha uygun, bir swg de ve swg evreninde rebel ve imparatorluk ic ice bulundugundan, toplum olarak, orada her daim pvp bana normal gelmiyor ama burada ezelden beri (Warcraft 1, 2, 3 ve exp) bibiri ile savasan iki grup var. mesela dusunun warcraft 3 oynuyorsunuz, iscileriniz haldır haldır calısıyor, agac kesiyor, baslarına da bi warior koymussunuz, o sırada bir yerlerden 3 tane orc geliyor, anında dalıyorlar. yada tam tersi, sonucta warcraft evrenine pvp cok uygun.

Bunlar tamamen sahsi goruslerimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu yarın almayı pilanlıyorum umarım da bulabilirim bulamasam rum tarafına geçip ordan almak zorunda kalacam.. Oyunda görüşmek dilekleri ile..[Kıbrıslı arkadaslar msj atsın burda bi sinerji yaratalım ;D ][signature][hline][ img ]http://www.phpbbserver.com/phpbb/images/avatars/gon/23798128042151b4c1adcc.jpg[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Tauren olarak baslamistim, sonra bi Undead deneyim dedim, Insanlarin cogunun Undead oldugunu gordum.. Ya da alan Thunder bilmemneye gore daha kucuk..

Ama farketmiyor, oyun zaten zevkli :)

Tek problem, gecen gece oyuna girmedne once 394 kisi beklemem oldu sirada.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 20 Şubat 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
Ben günlerdir burning legionda oynuyorum tauren olmak üzere daha göremedim hiç türk kimse öküz olmuyomu bizden?

Hehe Taurenim ama Skullcrusher dayım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar herkese selam ben taze (3 günlük) wow oyuncusuyum hastası oldum bladefist ve turalyon serverlarında charlar var(turalyona nedir ne deildir bilmezken girdim,ark var isveç bladefistte ona da ondan girdim).toplamda 6-7 char var(max görebildiğim lvl 8:D) ben de türklere katılmak istiyorum guild muild party raid yapmak istiyorum(çok mu oldu ya?)Burning Legiona katılmak isterim gelsem kabul edilir miyim?(ehuhe bu bahane,geliyom kırmızı halı serin demek istiom)veya düşündüm 5 dk'ya kadar burningde char açıyom,kaçılınnn...

Not:%99 adım Devilord olacak isteyen pm atsın oyunda(bana da nası pm atıldığını öretsin:P).her türlü bağış kabul edilir,asla geri çevrilmez ^^.

Görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bide burning legiona girmek için her seferinden en az yarım saat bekliyorum ben bu yuzden genelde stormreaver (pvp) de oynuyorum hoş o kadar kastım BL de ama yok yani hele saat 6 dan sonra girmek imkansız o yuzden hobaaly başka bir servera taşınsan diyoerum pop önemli değil zaten bi iki aya heryer high pop olucak[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben son 1 haftadır girişimde bir dakika bile beklemiyorum burning legionda.
giriş saatlerim her saat specifik yok sabah da giriyourm öğlede akişamda sabaha karşıda.
Playerın karakterinin levelına göre bekletiyorsa bilemme hani üst levellar deli gibi oynuyo o yüzden o adamlara öncelik verelim hesabı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raider, 25 Şubat 2005 09:39 tarihinde demiş ki:
Hepiniz Türkler orda diye bir server ı istila ederseniz beklersiniz tabi.Blizzard ın yapabileceği bişey yok.

e ama gel de haksızsın de.oyuna başladıım sıralarda bi ark vardı ona rastladım,adama selam melam felan diyecektim dalgınlıkla general chate konuştum pm yerine,sonra generaldeki herkes bangır bangır bana patladı "NO ORCISH IN GENERAL!!!!","TALK ENGLISH" ve daha bikaç şey.pardon falan fayda etmedi dır dır bunaklar gibi yarım saat çekiştirdiler saygı kalmamışmış da burada herkes beraber oynarmış da vsvsvs. ama başka gün baktım herif rusça mı ne konuşuyo bikaç kişi de ona cvp veriyo diğer o ötenlerde tık yok....gel de kızma
Sosyal ağlarda paylaş

Skullcrusher müthiş bence Ally/Horde dengesi var(yani en azından %55all %45 horde)

Bu arada "General" chat odasında İngilizce zorunludur. İngilizce konuşulan bir server burası ve dediğim gibi zorunlu. Bu sana kasıt yapılan birşey değil bunu yapan almanda olsa fransızda olsa sert bir şekilde tepki var.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Türklerin yoğun olduğu yerlerden çok, oynamayı bilen Türklerin olduğu server önemli bana göre. Burning Legion'da chat yapmasını bilmeden oynayan insanlar var. Baydırıyor direk serverdan.

Şu Turkish kanalına girdim. 2 saat oynama süresince onlarca kişi girdi falan ama kimse konuşmadı. "Bunlar bilmiyor mu acaba" dedim ve mesaj attım. "Beyler kanalda yazmak için / koyun ve kanal numarasını yazıp boşluk bırakın..." falan dedim. Mesajlar gelmeye başladı, "ooohh teşekkür ederim bende nasıl yazacam diye kasıyordum" falan.

Sanırım Burning Legion'u bırakacağım. Burda bilen ark.'lar nerde oynuyor acep?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...