Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İngiltere'de us satacak değiller ya, hem etkilemiyormuş zaten.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 icin rahat olsun kesinlikle eu.Zaten us olmasi durumunda bile account ayarlarindan eu yu secebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oo cok iyi o zaman enya duydun di mi o zaman hem wow hem gw aliyoruz baba :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 wow un aylığı caydırıyo beni.eheueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yakında iki arkadaş gelerek biz de ortamlara akıcaz, deneyim kazanıp guild kurucaz... çok güzel olacak çoook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şimdi girdim oyuna ama hiçbi fikrim yok karakter olarak ne acsam nenüde kaldım yani :D ismim Lahtenan [signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 19 Haziran 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Daesu tarafından 19 Haziran 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Lahtenan Bishop Ranger/monk bilmiyorum ii mi oldu :)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Lahtenan Viosis w/mo[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi ne aldım oyun şu an oynamaya başlıyacam adım vitralyoz olu ikinci aiaim belli değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar