Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Oyunda aktif olarak bulunan herkezin nicklerini burada toplayabilirsek daha rahat irtibarata gecebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bugün siparişi veriyorum. 6 gün sonra felan kaldırırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben oynuyorum İsim Raven Arsenic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben de verdim siparisi şuanda kargo yolda yaziyor www.sendit.com'dan aldim sitedeki bilgiye gore 2 gun icerisinde elimde olurmus...ismimi karekterimi acinca soylerim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oyuna giriste server felan secme olayi varmiki bunda...hepimiz ayni serverda olalim da.az once orjinal sitesinde game updates kısmında "european server" seklinde bir tanımlama gordum...nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Tek bir server varmis(banada oyle dendi):).Bende yazicam nickimi bir kac gun sonraya.Oyun gelsinde. [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 02 Haziran 2005 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Oyunda 2 server var girebileceginiz Avrupa ve America ilk olarak otomatik sizi oyunu aldıgınız yere gore bi servera atıyor sonra siz istediginiz gibi secebiliyorsunuz Avrupa serverında mı Amerika serverında mı oynamak istediginizi.Karakter secme menusunde veya oyuna log in olunca oralarda bi yerlerde Edit Account olcak ordan Change Territory yazısı olcak ona basında 2 tane secenek cıkar America ve Europe diye secip change derseniz sizi oraya atar bu degişimi ancak 5 kere yapabilirsiniz 5. den sonra kalırsınız orda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu nicklerini yazan arkadaslar hangi server da peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet burada guildwars oynayan arkadaslar cogunlukla avrupa serverinda mı bulunuyor...biz de ona gore girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ayri gayri olmasın sonra degil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Tabiki Europe dayız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eu us yok.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 http://support.guildwars.com/cgi-bin/guildwars.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2076&p_created=1114690180&p_sid=dXj4UZGh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTAmcF9jYXRzPTAmcF9wdj0mcF9jdj0mcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD10ZXJyaXRvcnk*&p_li=&p_topview=1 Yukarda yazdım ama alın burdanda bakın resmi site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 egerki istanbulda satan biyer varsa alır direk başlarım sizlerle buluşuruz eu da zevkli olucaktır mutlaka. fakat yoksa istte gelmesini beklerim sendit ile ugraşıcagımı sanmıyorum ne yazıkki. avaturk getirir umarım.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 walla ben verdim siparişi sendit'ten 31 mayısta yola çıktı 5 gündür bekliyorum ama önümüzdeki hafta elime geçmesi büyük ihtimal gibi görünüyor...[signature][hline]UO->Bethrezen Abyss - Metalon [Locus] - [Retired] GW->Not Available Yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Bıshop, 04 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki: egerki istanbulda satan biyer varsa alır direk başlarım sizlerle buluşuruz eu da zevkli olucaktır mutlaka. www.plaync.com dan cd key satin alarak hemen baslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nick: mask rayne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sendit' den sipariş vermiştim. 3' ünde yolladığı yazıyordu. Bugün geldi yüklüyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bethrezen Abyss .... The Pyromancer...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biz cok acayip insanlariz yaw isim verin demiş adam herkes geliooooooo die bagirmiş :D 14lvl warrior/ranger ve kankam Aslanyawrusu ile ben Lady Warcryer takilioruz ve benim bikaç kanka var isimleri Cut down , Thantoran panera ,Alatariel anarion arzu eden olursa birde guildim var tabii daha cok birbirimizi bulmak için açtıgımız bir guild amaç şimdilik o haberiniz olsun ismi Dark Saga haberiniz olsun...[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Drea The Death.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Evaron Okre ismiyle arz i endam etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sendit.com daki eu versiyon demi ?veya farkediyormu bizde arkadaş ile alıcazda[signature][hline]For The Emperor!!! [Bu mesaj Enyalios tarafından 11 Haziran 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya aslında fark etmiyor kendi seçiyorsun zaten. Bir de lvl 20 olduktan sonra en son tournamentler başlıyor orada da europe ya da amerika fark etmiyor server oyuncuları bir araya getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Enyalios, 11 Haziran 2005 00:47 tarihinde demiş ki: sendit.com daki eu versiyon demi ?veya farkediyormu bizde arkadaş ile alıcazda su soruya bi cevap alsak :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar