Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revision da Sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beyler Biliyorum Bu Konu Var Ama Ben Bulamadım 32124 Konu Aradım Ama Bulamadım. Forum Krililiği Yaptıgım İçin Özür Dilerim Şimdiden.

Revision Serisinin 55r4.0.2 Kullanıyorum ve Şu Fixleri istiyorum.
- ore olayini
- lj gm olunca instant kill koyuor axeler
- thiefler cantayi calamior.
- syntax hatasi veriyor hazir scp kullanirsan ( counlukla vermior tabi )
- bazi flagler cok sacma map.scp deki
- regionlarda mr_nothing baya fazla. 500.0 gibi bi deger.

Bunların Fixlerini Yazarsanız Naggioda FAQ a eklese çok iyi olur[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
Mesaj tarihi:
said:
Hadescik, 18 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
Ya beyler Biliyorum Bu Konu Var Ama Ben Bulamadım 32124 Konu Aradım Ama Bulamadım. Forum Krililiği Yaptıgım İçin Özür Dilerim Şimdiden.

Revision Serisinin 55r4.0.2 Kullanıyorum ve Şu Fixleri istiyorum.
- ore olayini
- lj gm olunca instant kill koyuor axeler
- thiefler cantayi calamior.
- syntax hatasi veriyor hazir scp kullanirsan ( counlukla vermior tabi )
- bazi flagler cok sacma map.scp deki
- regionlarda mr_nothing baya fazla. 500.0 gibi bi deger.

Bunların Fixlerini Yazarsanız Naggioda FAQ a eklese çok iyi olur

Ore Olayı ;

said:
[REGIONRESOURCE mr_iron]
SKILL_LO=0.1
SKILL_HI=100.0
AMOUNT_LO=5
AMOUNT_HI=10
REAP=i_ore_iron
REGEN=60*25*10

Bu Kısım Sphere 55i icindir Bunu Revisiona Cevirirken

said:
[REGIONRESOURCE mr_iron]
SKILL=0.1,100.0
AMOUNT=5,10
REAP=i_ore_iron
REGEN=60*25*10

Bu sekilde Ceviriyorsun.Yani ne yaptık.Scpdeki Skill_hi ve Skill_lo yu Tek satıra Amount_hi ile Amount_lo yu tek satıra yazdık.Olay bu diger turlusunu Gormuyor....

Diger Sorunlarını acıkca soyler Ne yapmak istedigini acıklar sorunu tam yazar consolda hata varsa belirtirsen yardım bulma ihtimalın daha yuksek olur =/ ( Allah yukarda Tek bu sorununu anladım. Bide Uyku sersemligi var )[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
öncelikle ore olyını sölediğin için saol thieflerdeki sorunu nasıl anlaömssın Çantdan iten çalamıyor işte :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
Mesaj tarihi:
bu konularda benimde fazla bir bilgim yok ama yapabildiklerimi yapiyorum umarim Olur ya Birisi bir Konu acsada nerlerde de yapmamiz gerektini hangi scplerde sorun olucani yassa benimde basim bu magery Field büyüleri ile belada bende düzeltemedim valla.[signature][hline]www.seventy.gen.tr

Seventy Uo Shard
Mesaj tarihi:
ore olayı çok basit nbl scp lerinde ;

amount_h x
amount_l y mine olcak onun yerine
amount x.y olacak

instant kill olayını en az 10000 defa yazdım o kadar basit bir olayki gözünüzde büyütmüşsünüz direkt scp siliyosunuz oysa oldukça hoş bir sistem.

scp sinde lumberjacking yazan yerleri src.lumberjacking şeklinde yaparsan sorun kalmıyacaktır

flaglar şu şekilde bozuluyor.bir itemle yazı verince pg_smsgx de olduu gibi player üzerindeki flagleri kaldırıyor gz düşmeşi vs bundan oluyor.

[hline]
~VioX~
Ba'aL

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 20 Haziran 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LeBaaL, 20 Haziran 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
ore olayı çok basit nbl scp lerinde ;

amount_h x
amount_l y mine olcak onun yerine
amount x.y olacak

instant kill olayını en az 10000 defa yazdım o kadar basit bir olayki gözünüzde büyütmüşsünüz direkt scp siliyosunuz oysa oldukça hoş bir sistem.

scp sinde lumberjacking yazan yerleri src.lumberjacking şeklinde yaparsan sorun kalmıyacaktır

flaglar şu şekilde bozuluyor.bir itemle yazı verince pg_smsgx de olduu gibi player üzerindeki flagleri kaldırıyor gz düşmeşi vs bundan oluyor.

[hline]
~VioX~
Ba'aL

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 20 Haziran 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]

pg_smsgx kullanmassak düşmüyolar mı[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
  • Yeni Oluştur...