pscoman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1. Provocation skillini kapatmak istiyorum... Nasil yapabilirim... 2.Posion buyusunu kendisine atmamamasini istiyorum.. Bunuda nasil yapicagim hakkinda bir yol gosterirseniz sevinirim... Yardimlariniz Icin simdiden tesekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 İstersen skill delayını çok büyük bir sayı yapabilirsin.Veya; ON=@skillstart if (==skill_provocation) src.action -1 return 1[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 2) [event e_hedelehudele] //eventi playera ver ON=@spellcast if ( == 20) //poison büyüsü if ( == ) src.sysmessage kendine atma lem.. f_fizzle return 1 endif //edit: endif de ekledim :-) [hline] ~VioX~ Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 20 Haziran 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar