Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en şanssız adamı ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öss olayı
Türkiye şartlarında insana kafayı yedirtir doğaldırda
geleceğinizin bi sınava bağlı olması saçmada olsa boyun eğmek lazım sisteme.(herkesin sistemine kafam girsin dediğini duyar gibiyim benimde girsin)
bütün bi sene boyunca insan asosyalleşiyo belkide
bide benimdurumumda olanlar varsa daha beter oluyo
pişmanımda aslında keşke evdekilere kafa tutupta kendi paramı kendim kzanırım diye çalışmaya başlamasaydım
hem öss hem çalışmak baya bi zordu
sabah 7 de kalk dershaneye yetiş öğlen saat 3 de iş yerine iş yerinde o gürültüde test çözmeye çalış kafan patlasın sonra gece 12 1 gibi eve dön otur o yorgunlukla 1 2 saat daha derse bak tabi kafa kaldıysa uyuklaya uyuklaya
sabah tekrar 7 de kalk böyle devam her gün
herşey bi sınav için sadece bi gün ,sınavı hazırlayan adamların insafına kalmışsın kolay veya zor gelir
tabi benim gibi olursa zor da olsa kolayda olsa bi şeye yaramıyo
sınava gircem okula geldim herkes kapı önünde bekleşiyo daha zaman var dedim yaktım bi sigara sigaram bitti biraz sonra amcamın teki kapıda mikrofonla bişiler bağırdı cep telefonu felan. kullanmadığım için tınlamadım pek sonra 1. salonda giricekler içeri alalım felan dedi heyecan bastı bende 1. salondaydım.
polis arama felan yaptı adam sigara paketinin içine kadar aradı haklıda yani görevi sonuçta.
oturduk kodladık gereken şeyleri sınav başladı 25 30 dk geçti galiba ilk okul sıralarında girdiğim için belim ağrıdı geriye yaslanıp biraz geriliyim dedim. o sırada burnumda bi ıslaklık hisettim ve elimi götürdüm . burnum kanıyodu . kanı gördüğüm anda gözlerim karardı resmen bayılcaktım beynime kan sıçradı derler ya galiba ondan oldu banada. zar zor ayağa kalktım bi bayan bide erkek görevli vardı başımızda kadın ne oldu dedi burnum kanıyo diyicem burnumu kapattım sesim çıkaramadım. kadın gördü anladı zaten bi sn dedi koridordaki polisler vardı güvenlik için onlardan 2 tanesi geldiler koşa koşa lavaboya gittim polisler kafamda bekliyolar
yıkıyorum burnumu ama durmuyo kan. hayatımda allaha bu kadar yalvardığımı hatırlamıyorum bi an önce durması için ama bi gelişmede yok cebimnden peçete çıkardım tıkadım burnumu kafadan bi 15 20 dk gitmişti. iyimisin felan sordular tabi tekrar sınıfa götürdüler oturdum zaten sorular bana bakıyo mal gibi ben onlara mal gibiyim beynim döndü resmen bildiğim herşeyi unuttum sanki . sınıfta herkes sana bakıyo bişi varmış gibi huylanıyosun. kendimi sorulara vermedim ve bütün senelik emeğim boşa gitti. işte güzel Türkiye şartlarında geleceğinizin bi sınava bağlı olması böyle bişi olsa gerek . Teşekkürler Türküye. Esen kalın arkadaşlar.[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 19 Haziran 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha çok kötü. bende karşıyım bu sınava ama sesimizi duyan yok icat edenin kemikleri sızlasın hatta kemiklerine edeyim ben ulan hayatımızı kararttın be.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
zor iş şu öss ya.. yaşadıklarını yorumlayabilecek herhangi bir söz yok. o 3 saat içinde nasıl bir ruh halin varsa ona göre tüm hayatın belirginleşiyor veya 1 yılın gidiyor..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
çok üzüldüm hakkaten ya,geçmiş olsun.. en azından elinden geleni yapmışın[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
aynen öyle.
kanamada heycandan tansiyonun yükselmiştir burunundaki kılcal damarlar pörtlemiştir diye düşünüyorum.
Bide öyle burnun kanarsa gidip yıkamaktan çok peçeteyi sağlamca tıkmak daha etkili bi durdurma yolu lan benimde kanardı durup dururken.

Çok kötü bir durum ya sınavlarda olan boktan durumları çok iyi biliyorum öss gördükce sinirim bozuluyor zaten daha 2 yılım var ama olsun çok boktan birşey[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
çok kötü. denebilecek pek bişey yok heralde. ama bu konuda yalnız değilsin, bi sürü arkadaşımın stresi son günlerde fiziksel olarak kendini göstermeye başladı, karnı bozulanlar başağrısı ya da sinir nöbetlerine tutulanlar..

geçmiş olsun.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Çok geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır üzülme fazla.[signature][hline]~®âi ~

blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi
nasıl diktiricez diye?

Mesaj tarihi:
kılcal damarlardan değil onu biliyorum bi rahatsızlığım var tedavisinide gördüm . 1 aydır felanda kanamıyodu şans bugünee buldu bizi
zaten şu anda sadece oturup ağlama istiyorum başka bişi değil. yoksa deliricem galiba[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ülkenin eğitim sistemi rezalet birşey herkez biliyor ama sadece maçlarda sokağa inen bir zihniyet olunduğundan kimse bir protesto yapmıyor almanyalarda 5mbit bağlantılar için adamlar protesto yapıyor, bizim hayatımıza yandan yediren şeye kuzu kuzu katlanıyoruz.

Çok saçma yani 10kişi bulsam alırım megafonu inerim sokağa:) ama gel görki yok 10kişi.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Cok gecmis olsun :( insanlar koca sene calissin cabalasin , o üc saat icinde kucuk bi olaydan butun emekleri bosa gitsin,bosuna OSS demiolar derin anlamlari olmali.[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım,
Ve sonra sabırla beklerim,
Bulutları çekersiniz üstümden,
Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız.

• Yeni Oluştur...