muratty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Zagg, 19 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: ......., ağzıma bir aldım kendimden filan geçtim ya... LoL[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 İçkiyle karıştırınca zararlı değilmiydi bu meretler?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hepsini okumadım... Sonuçta tek seven bu muymuş? Bütün piyasa buna mı çalışıyo şimdi? Malt içeceği üretim piyasası yani...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar