gamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 arkadaşlar ben us serverda oynuyorum warsong da hordum. yokmu başka oynayan tek türk benmiyim? oynayan yada oynayanları bilen varsa buraya yazsın. bide turk clanı varmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 pardon US demişsin :) [Bu mesaj Qui tarafından 18 Haziran 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Biz, ilk başlarda Shadowmoon/US de alliance ve horde olarak başlamıştık. Daha sonra Illidan/alliance da birleşme kararı aldık. Shadowmoon da halen devam eden türkler mevcut. Biz ise, şu anda hemen hepsi türk 50 civarında memberle Illidan da oynuyoruz. İlgilenenlere duyurulur :)[signature][hline]Tunç Bilek/Melek/Tugrul/Ajda-Kay Tunç/Druid-Melek/Priest Alliance Shadow Moon Tugrul/Mage Alliance Illidan The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 us serverlarında horde oynayan yokmu koca forumda ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 var var Tulahr (simdilik Goyal 'la oynuyorum) yaz tatili nedeniyle girmeyen Berkexar, Bayan, Jadelith var. bi de buraya takilmayan arkadasimiz Mah, var. Xarxet guild'indeyiz topluca. bizim disimizda da bi iki kisi vardi sanirim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 warsong serverında rogue oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İllidan / Ally'de Kalabalık bir turk Guildimiz var gelirseniz yardımcı oluruz...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 18 Haziran 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 warsongda oynayan horde arıyorum yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 warsong horde olarak draister ve orcadorca var yazın oynayan.10 kisi yakın kısı yaz nedelinyle oynamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Denth, 18 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Biz, ilk başlarda Shadowmoon/US de alliance ve horde olarak başlamıştık. Daha sonra Illidan/alliance da birleşme kararı aldık. Shadowmoon da halen devam eden türkler mevcut. Biz ise, şu anda hemen hepsi türk 50 civarında memberle Illidan da oynuyoruz. İlgilenenlere duyurulur :) Ehehe bende illidan/us da 60 Orc WarLock'um nick'Leriniz neLer karde$ ?! Görü$mü$Lügümüz warmI acep ? Benim nick Madex orada da [Bu mesaj Madex tarafından 19 Haziran 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: riglous, 18 Haziran 2005 17:42 tarihinde demiş ki: var var Tulahr (simdilik Goyal 'la oynuyorum) yaz tatili nedeniyle girmeyen Berkexar, Bayan, Jadelith var. bi de buraya takilmayan arkadasimiz Mah, var. Xarxet guild'indeyiz topluca. bizim disimizda da bi iki kisi vardi sanirim. biz warsong'dayiz...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 shadowmoonda devam ediyoruz. illidana sonra geçmek gibi bir düşünce oluşturursanız geçiçez bi 5 kişi[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşlar lütfen cevap yazanlar us version warsongda aktif oynayıp oynamadığınıbelirtsin. bide horde mu alliance me olduğunu levelını karakter isminive ve bulunuyorsa guıld ısmını yazarsa çok iyi olur. [Bu mesaj gamer tarafından 20 Haziran 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 gamer, sen kendi bilgilerini yazsana bizi uurastiracagina. yani bu kadar kisi 3'er defa mesaj atti konuya... Goyal 39 Rogue Guild: Xarxet US Warsong Horde, UD aktif... ben bunlari onceki mesajimda da belirtmistim aquila gibi...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 20 Haziran 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar