_FrOsT_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Dunden once yediğim bir trojan'den dolayı bilgisayar çıldırdı ve taskmgr.exe yi kapattı. makina Görev Yöneticisi,Yöneticiniz tarafından durduruldu diyor. Hiçbir işlemi durduramıyorum Görev Yöneticisini tekrar nasıl aktif hale getirebilirim trojan'i temizlemek için.Virüs'ün dosyası process çalıştığı için kaldıramıyorum. Dos'ta temizlemeye çalışıyorum ancak startup da garip garip şeyler çıkıyor genede. Başlangıçtan kaldırsamda hiçbirşey yapamıyorum. Registry temizliğide yaptım herşeyi denedim ama sanırım taskmanageri çalıştırmadan bişi yapamayacam.Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Çıldırmak üzereyim. Saygılar...[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 spy sweeper 3.5'i indir internetten datebaseyi güncelle (update et)sonra windowsu güvenli kip'te çalı$tır.spy sweepere aç temizlesin baktın olmuyor. baslat>çalıstır'a gir buraya "msconfig" yazarak startupdaki açılıs programlarına bak garip bisey varsa kapat kapalı bisey varsada aç[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 zaten program açıp kapatabiliyorum. tarama v.s... yapabiliyorum. bir sürü programla yaptım işlemide. silsende bir işe yaramıyor. ilk restart tan sonra tekrar çıldırıyor. taskmgr şu an tamami ile deaktif o yüzden arka planda ne çalıştığını göremiyorum. systray bile kapalı startup da hiçbişi yok kaldırdım ne var ne yok en sonunda ama gene aynı.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 msconfig sorununa yardımcı olur tojani otomaitik açılısıını kapat.[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Anti spyware bir program çek updatelerini yap güvenli kipte açarak "full scan" yaptır.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 19 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aynı şey banad abulaşmıştı herşeyi denedim olmadı anca formatla kurtuldum... sende oyle yap bence....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 güvenli kipte çalıştırınca task manager ın çalışmasında sorun olmaması lazım, bi öyle denesene. bu arada virüsün adını bulabilirsen buraya yazar mısın nolduğu hakkında bilgimiz olsun[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 mrbomb benimle aynı trojansa guvenli kiptede aynı hatayı verio... ondan hiç umitlenme derim...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ümitlen. AVAST indir kur. FULL SCAN yap... AYARLARINI KARIŞTIRMADAN yap yalnız. O sana şunu bunu buldum falan diyecek. Sonra bilgisyar açılışında Güvenli Kipe geçmeden önce o bir daha search yapıcak. Orada hepsini silecektir Unutmadan! Updatelerini yapmayı unutma programın. Ha bi de gözünü seviyim Explorer kullanmayın salak program yol geçen hanı gibi opera, firefox, maxton vs. kullanın (Abi kesin Explorer kullanıyosun demiyorum yanlış anlaşılmasın)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar