MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ühühühü ağlıcam ühühüh.. gece 8-9dan beri arkadaşın modemini yapmaya çalışıyorum aoe oynıcaz diye.. Neyse saat 12 de hallettim, oyun açtık, bu sefer lag oldu. Save ettik. Save'den restore edip o host oldu. Yine lag.. Sonra zone'a girdik başkasının oyununda oynarız die. Paso red ping die kovdular ikimizi.. Ulen bi de Turk'ler ve Kore'liler güçlü diye her kanalın başında "No Turks" felan yazıo bi de oradan ezdiler.. Gece saat 3:30 oldu oynayamadık. Fitil sinir her bi şey olduk ühühüh.. Telekom'a ve adsl'e kafam girsin. (kişisel olarak*) * : Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış. * : ...(*) yiyen kaşığını yanında taşırmış. (entellektüel birikiminiz hangi sözü kabul ediyosa artık) * : (Afedersiniz, insan pisliği demektir...)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 20 Haziran 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Buraya alsaydık seni: http://forum.paticik.com/view.php?id=111544[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Haklısın ne diyelim? Tüm aksilikler sizi bulmuş bu gece.. Arada bir yamukluk yapıyor bağlantılar..Şu sıralar acaip sinir bozuyor..Hatta kafayı yedirtiyor.. Sen sakin ol..Sinirlerini boşuna yıpratma kardeşim :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 "no turks" mü? lol. tırs tırs işte adamların olayları başka bişey değil :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi imzaya bakıyorum bi balona O_o oldum[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 warcrafttada yapıyolar onu... "no turks" hey allam yicez sanki oyunu[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 belli mi olur? turan taktiği felan yaparsın şimdi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Fistan, 20 Haziran 2005 03:36 tarihinde demiş ki: bi imzaya bakıyorum bi balona O_o oldum :) Balonu patlatabilirim![signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 imzaya gel :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hehe bizim geçen akşam mendoza ile sc yapmaya çalışmamıza benzemiş.2 saat makineler birbirini görmedi.gördükten sonra o sc dosyasını share etmiş ben kesyapıştır yaptım.sonra o benden aldı oyun program files a atılmadı diye cracklemedi.o da hallolduktan sonra oyuna girdik ki ne görelim bu sefer o benim kurduğum oyunu bende onun kurduğu oyunu görmeme rağmen giremiyoruz neyse o işide hallettik tam hadi başlayalım dedik elektrikler kesildi.kısa bi süre sonra geldi allahtan sonra oyuna başladık 6ya 2. 1saat 47 dakikalık oyunda sadece savunma yaptık ve bilg ağzımıza etti.bu sırada saat 3 falan olmuştu biraz pop2 oynadım ve yatalım dedik arkadaşın köpeğini klübesine götürmek için hayvanı çözerken it dellendi ve beni ısırdı böle dişi biraz etime gömüldü hala ağrıyor zaman zaman. yani anlıcaan benim için daha verimsiz bir gece olmazdı :) seni gayet iyi anlıyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar